Регулярний чемпіонат Волинської області з футзалу чекає завершальний тур року: календар матчів

17 Грудня 2021, 18:33
Регулярний чемпіонат Волинської області з футзалу чекає завершальний тур року: календар матчів 900
Регулярний чемпіонат Волинської області з футзалу чекає завершальний тур року: календар матчів

Добігає до завершення перша частина Регулярного чемпіонату Волинської області з футзалу.

80 колективів з восьми дивізіонів востаннє в цьому році вийдуть на паркет та терафлекс, щоб затвердити фінальні розклади під кінець 2021 року. Про це йдеться на сайті АМФВ.

І що сказати, кінцівка 2021-го обіцяє бути надзвичайно цікавою, оскільки ми побачимо і битви фаворитів, і протистояння аутсайдерів. А що може бути кращим за принципову боротьбу за так званих шість очок? Правильно – нічого. Тож вивчайте результати четвертого туру та робіть свої прогнози на п’ятий. В цьому вам допоможе наш традиційний огляд.

Суперліга. Чемпіонат Волині з футзалу

Центральний матч четвертого туру в Суперлізі відбувався у Нововолинську,  де місцевий «ТТІ» приймав у гостях «тертих» ветеранів футзалу з «Надії».  Перш ніж згадувати, чим закінчилося це шалене протистояння (а воно було саме таким), відзначимо старання господарів, які організували справжнє свято для прихильників нашого виду спорту. Разом із цим головною все ж таки залишається гра. А вона була прекрасною! 12 голів у другому таймі, хет-трики Обертаса та Кошелинського і загальний рахунок 11:7 на користь «ТТІ». Просто неймовірно!

Після чотирьох турів «ТТІ» ділить 2-3 місце з «Любартом», відстаючи на одне очко від лідера МФК «Хорів». В найближчу суботу вони нарешті повернуться до Луцька, щоб помірятися силами з FC «Respect». Натомість «Надія» розмістилася в середині турнірної таблиці (6 очок та 6 місце). Їхній наступний суперник – «ЛСТМ».

З «будівельників» і продовжимо. Після двох поразок підряд підопічні Ігоря Чорнухи доволі несподівано обіграли потужний  «Вокар» - 5:3. Ковельчани, які розпочали з двох перемог, тепер йдуть на серії з двох поразок. Реабілітуватися вони спробують на домашньому майданчику проти луцького «Динамо».

Своєю чергою динамівці провели важкий матч проти головного гранда Волині «Любарта». Так, в обласній першості князі виступають дублюючим складом, проте це аж ніяк не відміняє того, що вони залишаються одними з головних фаворитів цього сезону. Як доказ – спокійна перемога на класі 3:1.

Далі на «Любарт» чекає битва за вершину турнірки проти МФК «Хорів». Якщо ви забули, то саме ці два колективи у драматичному двоматчевому трилері розіграли титул Абсолютного чемпіона Волині, який здобув луцький клуб. І хоча у формі цьогорічного «Хоріва» виступають уже зовсім інші гравці, принципове дербі ще ніхто не відміняв!

До слова, у крайньому матчі «Хорів» втратив перші очки, зігравши у нічию з «Теремно Хліб».  Пекарі продовжують демонструвати прогрес у грі і після доволі невдалого початку, вони уже мають 4 очки в активі. В наступному турі хлопці спробують покращити своє становище у битві з «Куражем».

Ймовірно, що зробити це буде доволі непросто! Так, волинські «россонері» не здобули ще жодного залікового пункту, проте кожному супернику (окрім Любарта) принесли масу проблем. Ось і в матчі з «Респектом» Гладун і Ко поступилися мінімально – 2:3. 

Вища ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

У Вищій лізі сформувалася реальна боротьба за «медальні» сходинки регулярного чемпіонату. В центральному матчі четвертого туру зійшлися дві команди з самої верхівки – «Торпедо»  та «Топільно-Єдність». Здавалося б, що тут ми побачимо шалене протистояння лідерів. Але зась! Торпедівці вирішили питання ще в першому таймі та перемогли із загальним рахунком 5:1. По дублю зробили Дмитро Мельниченко та Дмитро Рожко. Далі на «Торпедо» чекає зустріч із «Neris-Авангард», в якій вони будуть однозначними фаворитами. Натомість «Єдність» поміряється силами з «Прип’яттю».

Команда з Любешівщини зірок з неба не хапає та йде в середині турнірної таблиці (шосте місце). Єдину перемогу вони здобули у звітному турі, перегравши головного аутсайдера – ківерцівський «Локомотив» (5:2). Підопічні Юрія Ващука наразі не здобули жодного очка, тож вони просто зобов’язані зібрати волю в кулак та чіплятися за залікові пункти в кожному наступному матчі. Щоправда, в найближчі вихідні зробити це буде вкрай складно, оскільки суперником ківерчан стане грізний новачок «вишки» ФК «Кум і Ко».

Підопічні Юрія Логвінова впевнено та без поразок йдуть до стадії плей-оф. Крайньою зупинкою для них стала «станція» «Рятівник». Номінальні господарі пропустили від «кумів» вісім сухих м’ячів! Далі на них чекає битва з «Вуд Еко Буд». Олицькі хлопці, маючи в активі сім очок, входять до тріо колективів, які б’ються за поточне третє місце. 12 грудня вони доволі спокійно обіграли «Mojo-Енергопроф» 5:1. Наразі підопічні Романа Козачка та Ігоря Шевельова відверто розчаровують. Чимало галасу було навколо формування цього колективу перед сезоном, проте поки що вони не виблискують своїми результатами. Можливо, ситуація зміниться в прийдешні вихідні. Хоча суперник у них буде не з легких, а саме – «Агромат».

«Сантехніки», як і «Вуд Еко Буд» та «Топільно-Єдність», мають сім очок та розділяють з ними третю сходинку турнірної таблиці. Їхнім останнім опонентом був «Neris-Авангард». Підопічні Андрія Кристича  справилися з ними доволі впевнено, показавши на табло 7:3 на свою користь. По хет-трику оформили Богдан Кобзар та Олександр Мартинюк.

Перша ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

Захопивши верхівку турнірної таблиці Першої ліги, «Акцент» та «Камаз-Агро» продовжують впевнено її утримувати. Так, здавалося, що ФК «Мар’янівка», яка в цьому сезоні знову непогано «обросла м’язами» та гарно розпочала сезон, може стати проблемою для «горілчаних», але ні. «Акцент» без варіантів розніс підопічних Сергія Магери – 8:0.

Своєю чергою «Камаз-Агро» не так переконливо, але теж здобув четверту перемогу підряд. Цього разу жертвою «важковаговиків» став «Мідас», а табло зафіксувало рахунок – 2:0. Наступний тур, ймовірно, буде центральним для всього регулярного чемпіонату, оскільки в ньому й зійдуться поточні лідери, аби визначити одноосібного «правителя». Звісно, якщо не буде нічиєї.

Натомість «Мар’янівка» в прийдешні вихідні зіграє проти «Олімпа», а «Мідас» побореться з МФК «Дім Фасадів». З цих двох колективів і продовжимо наш огляд. Так, «Дім Фасадів» догнав «Мар’янівку» за очками та піднявся на четверту сходинку. Цьому посприяла перемога над «Олімпією» 5:0. Разом із цим «Олімп» потрапив під каток чинного чемпіона «Надії-2». Хорівчани винесли опонентів з рахунком 6:0.

Після поразки на старті, підопічні Віктора Ревка здобули три «вікторії» підряд та твердо йдуть на третьому місці. Далі на них чекає «Фіміам». Християни у минулий вікенд здобули перші очки, здолавши «Духче Б» - 4:2. Боратинці в останній грі року візьмуть участь у битві аутсайдерів. Пару їм складе княгининівська «Олімпія».

Друга ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

У Другій лізі перед виходом на паузу точиться сувора боротьба. Так, одноосібним лідером після звітного туру став «Traders». Минулорічні фіналісти зійшлися з «Луцьктеплом», яке сенсаційно стартувало з трьох перемог підряд. Щоправда, «трейдери» магію «комунальників» припинили, розтрощивши їх 9:1! Хет-трик в активі Сергія Трофимчука!  Далі на них чекає зустріч з «Арсеналом ОТВ» і здається, що свята вони відзначатимуть, маючи 15 очок. Але побачимо!

Натомість «Луцьктепло» спробує реабілітуватися у матчі з «Гранітбудексклюзивом». «Каменярі» у минулі вихідні влаштували битву аутсайдерів з «West Side»  та обіграли «західних» 7:4. Завдяки цьому успіху вони піднялися на восьму сходинку турнірної таблиці. А ось їхній опонент продовжує осідати на дні. Наступна спроба вирватися звідти буде у матчі з чинним чемпіоном «Крошу».

Команда Руслана Дороша погано розпочала новий сезон і має лише три залікові пункти у графі та непрохідне дев’яте місце. У крайньому турі вони стали жертвою «Атлетіка». Млинівці перемогли «заводських» з рахунком 9:3. 18 грудня вони поміряються силами з «Волинь-АТО». Підопічні Віталія Манченка тримаються в середині турнірки. Свій останній матч вони програли команді з третьої сходинки «Olam-Keesef» - 4:2.

Бійці з Острожця мають хороші шанси, щоб закріпити своє положення наприкінці року. Їхнім наступним суперником буде «Любарт Junior». У підопічних Олександра Лисенка наразі лише три очки в активі. Можна не сумніватися, що вмотивовані юнаки так просто перемогу не віддадуть. Хоча минулими вихідними вони програли втретє підряд. Цього разу сильнішим був «Арсенал ОТВ» - 3:1.

Третя ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

Центральним матчем четвертого туру у Третій лізі було протистояння лідерів: «Володимирівки» та «Пірванче». Обидва колективи підійшли до очної битви з трьома перемогами підряд і лише один із них зміг цю серію продовжити. У напруженій боротьбі мінімальну «вікторію» здобуло «Пірванче» (2:1). 2021 рік вони закриватимуть проти «Hawest».

Команда з села Підлозці дещо сенсаційно програла смолявському «Новатору», який до цього ще не завойовував жодного очка. Підопічні Руслана Корпоша розізлилися та переграли аграріїв 4:3! Закріпитися у турнірній таблиці смолявці спробують 19 грудня. Їхніми опонентами стане ФК «Дежа». А нам залишається дочекатися, щоб побачити, хто себе краще поводив упродовж року та кому Святий Миколай подарує перемогу в неділю.

До слова, минулими вихідними «Дежа» мінімально обіграла переспівську «Юність» 4:3. «Юні» наразі йдуть останніми. Свої перші очки вони спробують взяти проти чинного чемпіона «Фенікса ДПЗ». Як не дивно, але бійці Олега Романюка сезон розпочали слабенько, програвши й у звітному турі «Бусмаркету» 4:6. У їхньому активі всього три залікових пункти та восьма сходинка.

Своє чергою «автомобілісти» йдуть четвертими.  Завершуватимуть 2021-й  вони проти «Стиру», який здолав «Респект-2» (1:0). Натомість підопічні Андрія Ткачука спробують зіпсувати новорічний та різдвяний настрій «Ветерану» з Володимирівки.

Четверта ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

У Четвертій лізі продовжують домінувати «Вадрус» та «Вишків». Обидві команди синхронно здобули по чотири перемоги підряд. У звітному турі «взуттєвики» зустрілися з «Луцьк-Центром». Домінуючи на майданчику, вони все одно відчули жорсткий опір від номінальних гостей. Хоча це й не завадило їм мінімально тріумфувати – 3:2. «Вишків» же доволі впевнено розібрав «Ярд» - 5:1.

«Вадрус» закриватиме рік проти аутсайдера дивізіону «Колосу-2». Ківерчани минулими вихідними без шансів поступилися «Кадару» - 3:11. Хет-трик оформив Сергій Кметь («Кадар»). Своєю чергою «Вишків» протестує «Вілію». Аграрії свій останній матч програли добротному колективу «Волинь Угринів» - 6:4. Три голи у свій актив записав Дмитро Вахмістров.  В наступному турі підопічні Олега Галашевського зійдуться з чинним чемпіоном «Надією-3».

Команда Віктора Ревка наразі «зависла» аж на сьомій сходинці регулярного чемпіонату. У крайньому матчі вони розписали мирову (3:3) з поки що головним претендентом на бронзу «Клевер сторс». Представники мережі «SIM23» у неділю, 19 грудня, поміряються силами з «Луцьк-Центром».

П’ята ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

П’ята ліга продовжує бути однією із найбільш конкурентних в обласному чемпіонаті. Так, тут є беззаперечний лідер – АСК «Забороль». Але навіть хлопцям із «ковбасного» села в минулі вихідні довелося трохи понервувати. Непоганий бій фавориту дав «Татрафан». Виробники найкращої в Україні гнучкої упаковки «вперлися» і навіть вели у рахунку після першого тайму. Проте клас взяв своє і «Забороль» перемогла 7:4. Наразі у них 100-відсотковий результат та 12 очок в активі. Наступною жертвою підопічних Віктора Вороб’я та Валерія Міщука стане ФК «Кременець». Натомість «гнучкі» поміряються силами з найправославнішою командою у світі ФК «Покров».

Священнослужителі у крайньому матчі зустрічалися з «Вуд Еко Буд-2». Вони завдали більше ударів і були дуже близькими, щоб додати бодай одне очко до свого активу. Проте фортуна проявила прихильність до олицької команди, яка й святкувала перемогу 3:2. Далі на них чекає битва з «Теремно Хліб-2».

«Пекарі» у звітному турі змогли піднятися на третю сходинку турнірки. Допомогла їм у цьому непроста перемога над «Грифоном» - 4:3. Відзначимо Олександра Рабського, який тричі забив у ворота представників 204-ї севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна. Останнім суперником авіаторів у цьому році стане «Переможна варта».

Муніципали ж дивують. Застрибнувши в минулому сезоні в останній вагон потягу «плей-оф», зараз, після чотирьох матчів, вони йдуть другими у П’ятій лізі. Щоправда, їхня перевага над переслідувачами максимально мізерна. Хоча й могла такою не бути, аби не «Мідас-2». «Античні» розбили стражів порядку з рахунком 5:1. Далі на них чекає гра проти аутсайдера – «Гіркої Полонки». Команда з-під Луцька поки що не здобула жодного очка, в останньому турі програла «Кременцю» 1:3. Хлопцям вкрай необхідно зібратися та віддати усі сили 19 грудня, щоб здобути перші залікові пункти в сезоні.

Шоста ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

У Шостій лізі триває щільна боротьба на кожному «сантиметрі» турнірної таблиці. Лідери змогли зберегти свої найвищі позиції. Проте й переслідувачі особливо від них не відстали.

Поки-що головна гроза дивізіону «Доросинівська громада» (10 очок) продовжує бомбити своїх опонентів. Цього разу їхньою жертвою стала ФК «Дубнівська». 8:2 – доволі красномовний рахунок. Далі на підопічних Володимира Потрапелюка чекає битва з «Раттю», яка відстає від них лише на три очки.  Безумовно, це буде центральний матч п’ятого туру.

А що «Рать»? А нічого такого, що могло б дозволити доросинівцям розслабитися. У крайньому матчі вони рознесли «Сенкевичівку»  9:2, закріпившись на четвертій сходинці турнірної таблиці. Натомість Сенкевичівці в прийдешні вихідні знову буде непросто. Аутсайдеру доведеться помірятися силами з «Гандикапом» (9 очок, 3 місце). Команда з Сільця доволі впевнено обіграла «Мотор» 11:6 (6 очок, 5 місце). Шалену результативність у цьому матчі продемонстрували Олександр Хамула (Гандикап), який забив шість голів, та Ярослав Шморгун: він відзначився п’ять разів!

Непоганою вийшла гра між двома колективами, які осіли на дні турнірки: «Воротнів» переміг «Несвіч» - 6:4. Дублями відзначилися Павло Кислюк та Андрій Михнюк. Надалі волинські «швейцарці» спробують засмутити «Мотор», а «Несвіч» позмагається зі струмівським «Ветераном», про який ми й поговоримо наостанок.

Колектив з-під Луцька намагався відібрати очки в ще одного лідера ФК «Мильськ» (10 очок). Але у хлопців з Рожищенської ОТГ були власні плани, тож і перемогу вони забрали собі. 4:1. 19 грудня на «Мильськ» чекає зустріч із «Дубнівською».

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024