«Олександрія» – «Минай»: напередодні гри

05 Грудня 2021, 15:58
«Олександрія» – «Минай»: напередодні гри 1418
«Олександрія» – «Минай»: напередодні гри

5 грудня «Минай» зіграє передостанній поєдинок в цьому календарному році та перед великою зимовою перервою.

Суперником буде «Олександрія». Гра відбудеться на їх стадіоні «Ніка». Про це інформують на сайті ФК «Минай».

З огляду на те, що перша частина чемпіонату закінчується, дуже важливо здобути очки у матчах, які залишилися. І  «Минай» це чудово розуміє. Так, в цьому сезоні на виїзді  «Минай» здобув лише 2 нічиї у 7 матчах. І це не рахуючи поразку у виїзному кубковому матчі. Тому статистику слід покращувати і цю традицію ламати, адже на кону дійсно багато.

Звісно, з «Олександрією» буде складно. Так, цю команду  «Минай» у своїй історії двічі перемагав – в минулому та в цьому сезоні із однаковим рахунком 1:0. Але обидва рази це було вдома, на стадіоні «Авангард».  А ось на виїзді  «Минай» грав з ними двічі і двічі програв – і теж з однаковим рахунком, щоправда 0:3.

Враховуючи, що востаннє закарпатці з ними грали вдома, в 2 турі, і перемогли завдяки голу Вишневського на останніх хвилинах, то суперник буде додатково мотивований і буде прагнути взяти реванш. Та і загалом «Олександрія» зараз виглядає досить непогано. Команда посідає 7 сходинку, має у своєму активі 6 перемог у 16 матчах, а також 5 нічиїх. А вдома здобули 3 перемоги у 5 матчах. Щоправда, у 3 останніх домашніх іграх – 2 рази програли. В тому числі і останню зустріч з луганською «Зорею».    

Попереду в команд 5-ий спільний матч в їх історії. Що цікаво, поки «Олександрія» під керівництвом Юрія Гури ще не здобувала очки в поєдинку з «Минаєм», адже вигравали вони у нас тільки під орудою Володимира Шарана.

Дискваліфікованих на цю гру не має, тому сподіваємося, що побачимо бойові склади у обох команд.

Матч розпочнеться о 17.00. Пряма трансляція поєдинку на телеканалі «Футбол 1».

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024