Голова Волинської обласної ради очолив Федерацію волейболу Волині

04 Грудня 2021, 11:36
Голова Волинської обасної ради очолив Федерацію волейболу Волині 1121
Голова Волинської обасної ради очолив Федерацію волейболу Волині

Під час звітно-виборчої конференції волинської волейбольної федерації за кандидатуру Григорія Недопада проголосували 27 з 28 членів організації.

Про це повідомляють на сайті Волинської облради.

Зокрема член федерації Святослав Кравчук, зазначив, що Григорій Недопад найбільш вдалий вибір для Федерації. 

«Головою має бути авторитетна в області людина і, водночас, хороший організатор. І саме таким є Григорій Вікторович. Він також надзвичайно порядний і відкритий для людей. Він завжди готовий вислухати і прийняти правильне рішення. Такий голова Федерації спроможний надати новий поштовх у розвитку волейболу Волині», – коментує Святослав Кравчук.

У своєму зверненні до членів спортивного об’єднання Григорій Недопад зазначив: «Для мене велика честь стати Президентом Федерації волейболу Волині. Попри зайнятість я робитиму все від мене залежне, аби розвивати волейбол,організовувати змагання, оскільки ми маємо всі передумови для успіху в цьому напрямку. Маю досвід, бо в політику я прийшов зі спорту, адже в минулому очолював організацію, яка відповідала за спортивно-тренувальний комплекс і футбольні поля. Як батько, я намагаюся бути прикладом для своїх дітей, займаючись спортом і спонукаючи сина й доньку до тренувань і фізичного розвитку. Молодь необхідно відривати від гаджетів і залучати до спорту. А волейбол – один із найактивніших і захоплюючих видів. Волинські волейболісти мають найкращі перспективи для високих спортивних досягнень. У нас чудові гравці, талановита і професійна жіноча команда. Наше завдання – розвивати масовий спорт, залучати якомога більше людей, як гравців, так і глядачів. Волейбол на Волині має велике майбутнє. І цей вид спорту повинен розвиватися в кожній громаді.

5 грудня відбудеться обласна спартакіада серед органів місцевого самоврядування. Будуть представлені команди з районів, тергромад і Волинської обласної ради. Ми вже починаємо рух в напрямку розвитку. Бажаю тренерам успіхів у підготовці своїх спортсменів. Я буду підтримувати вас і працювати на результат», – зазначив новообраний голова федерації.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024