«Команда себе гідно показала з чемпіоном», - президент «Минаю»

28 Листопада 2021, 11:02
Валерій Пересоляк 541
Валерій Пересоляк

Президент ФК «Минай» Валерій Пересоляк прокоментував матч нашої команди з чинним чемпіоном України, київським «Динамо». 

Він подякував хлопцям за самовіддачу та висловив величезну вдячність нашим вболівальникам. Про це інформують на сайті футбольного клубу.

«В першу чергу, хочу подякувати нашим вболівальникам, – зазначив він. –  За те, що прийшли та підтримали команду в цьому поєдинку, незважаючи на не надто привітну погоду. Ви – найкращі. І, в тому числі, завдяки Вам ми сьогодні видали дуже пристойну гру. Наші хлопці дуже хотіли Вас порадувати. І рахунок гри не відповідає подіям на полі – і ви в цьому переконалися. Тому що за грою ми перегравали учасника Ліги чемпіонів, проте суб’єктивні чинники, ви розумієте про що я, завадили здобути позитивний результат», – зауважив Валерій Пересоляк.

Також подякував футболістам, адже не кожна команда в УПЛ здатна змусити чинних чемпіонів України захищатися та вибивати м’яч подалі від своїх воріт. 

«Ми не здалися за рахунку 0:1 і тиснули на їх ворота, створювали моменти. На жаль, не забили. Але головне, що ми билися і люди, які прийшли на трибуни, це побачили. Так, ми програли, але показали всій футбольній Україні, що вміємо грати. Це важливо.

Я вдячний футболістам і, незважаючи на те, що очок не здобули,  ми обов’язково преміюємо їх за таке відношення до справи. Вони це заслужили. А перемоги наші ще прийдуть, я в цьому впевнений», – підсумував Валерій Пересоляк.

Нагадаємо, «Минай» вдома поступився «Динамо»

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024