«Волинь» проведе завершальну гру року з «Прикарпаттям»: анонс матчу

26 Листопада 2021, 11:10
«Волинь» проведе завершальну гру року з «Прикарпаттям»: анонс матчу 685
«Волинь» проведе завершальну гру року з «Прикарпаттям»: анонс матчу

Першолігові баталії підходять до зимового міжсезоння, як і нелегка перша частина сезону для «Хрестоносців».

А з яким настроєм «Волинь» йтиме на відпочинок – залежатиме від останньої офіційної битви нашої команди цього року проти івано-франківського «Прикарпаття». Про це  інформують на сайті ФК «Волинь».

Підопічні Олега Рипана нещодавно провели ударний відрізок з чотирьох поспіль перемог в Першій лізі, а ця серія піднесла «зелено-жовтих» ближче до лідерів дивізіону. Утім, останні два поєдинки проти сильних «Металіста» та «Оболоні» колектив з Івано-Франківська програв, а на матч проти «Волині» «Прикарпаття» не зможе розраховувати на дискваліфікованих Михайла Писка та Олега Матушевського. 

Утім, без сумніву, на останній матч року гості вийдуть сповнені бажання завершити першу частину чемпіонату перемогою.

«Волині» для набраних очок в останньому матчі з «Ужгородом» не вистачило бадьорості лайнсмена, який «проспав» очевидний офсайд у випадку з єдиним голом в матчі. Утім, підопічні Альберта Шахова за грою нічим не поступалися опонентам, а в останньому домашньому матчі в гарному стилі виграли одного з лідерів першості – «Альянс» (1:0). 

На Закарпатті волиняни втратили Олександра Климця, який пропустить звітну гру через перебір карток, а також через травму вже у першому таймі замінили Богдана Кобзаря, однак перед матчем проти «Прикарпаття» молодий бомбардир тренувався у загальній групі. Звісно ж, і «Волинь» намагатиметься позитивно завершити рік на заслуженому твердому місці в середині таблиці Першої ліги.

Бригаду арбітрів в цьому матчі очолить Артем Михайлюк з Києва. Гру «Волині» цей суддя обслуговуватиме вперше. Асистенти арбітра – Ярослав Пилипенко (Кропивницький), Сергій Соботюк (Житомир). Резервний арбітр – Сергій Подригуля (Луцьк). Спостерігач арбітражу – Едуард Валенко (Львів).

Статистика «Волині» проти «Прикарпаття»: 8 матчів, 5 перемог, 1 нічия, 2 поразки, різниця 12:8

Вдома: 4 матчі, 3 перемоги, 1 поразка, різниця 6:3

В гостях: 4 матчі, 2 перемоги, 1 нічия, 1 поразка, різниця 6:5

Матч відбудеться 26 листопада у Луцьку на стадіоні «Авангард». Початок – 17:30. Пряма трансляція – ТК Футбол 3.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024