Вибачення й відсторонення судді: Дубровицька федерація футболу розглянула інцидент із масовою бійкою гравців та вболівальників

30 Жовтня 2021, 08:48
На Дубровичині гра між командами «Сокіл» та «Случ» закінчилася масовою бійкою. 665
На Дубровичині гра між командами «Сокіл» та «Случ» закінчилася масовою бійкою.

Контрольно-дисциплінарний комітет Дубровицької федерації футболу розглянув інцидент із масовою бійкою гравців та вболівальників після півфіналу Відкритого Кубка Дубровицької міської ради з футболу-2021. 

Нагадаємо: штовханина, у якій брали участь як футболісти, так і вболівальники, виникла після зустріч ФК «Сокіл» (Осова) – ФК «Случ» (Колки) 24 жовтня. Як повідомляють на сайті Polissya.org28 жовтня в приміщенні методичного кабінету відбулося засідання контрольно-дисциплінарного комітету Дубровицької федерації футболу.

На засіданні були присутні голова контрольно-дисциплінарного комітету Володимир Мазанович і представник команди «Случ» Руслан Павловець.

Дисциплінарний комітет заслухав представників команд і виніс рішення:

  • винести попередження футбольному стадіону с.Осова;
  • оголосити попередження футбольній команді «Сокіл» (с.Осова);
  • представнику команди «Сокіл» принести офіційні вибачення через соціальні мережі за інцидент, який мав місце 24.10.21 року на стадіоні «Горинь»;
  • відсторонити головного арбітра гри ФК «Сокіл» (с.Осова) – ФК «Случ» (с.Колки) Велерія Крижика терміном на 1 місяць за неприйняття мір щодо безпеки проведення гри.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024