Любомльський «Рубіж» - серед призерів чемпіонату Волині з футболу

20 Жовтня 2021, 10:08
Любомльський «Рубіж» - серед призерів чемпіонату Волині з футболу 877
Любомльський «Рубіж» - серед призерів чемпіонату Волині з футболу

 

Любомльський «Рубіж» завершив виступи в обласному чемпіонаті з футболу у першій лізі. 

Власне, про те, що наші гарантували собі місце у трійці призерів, стало відомо ще минулої п’ятниці, коли найближчий переслідувач – любешівська «Прип’ять», яка мала гру у запасі, на своєму полі поступилася боратинському «Торпедо» 1:2. Про це пише Наше життя.

Відтак, в останній грі з лідером – «Оліпмією» з Княгининка у любомльчан з’являвся чудовий шанс не тільки на срібло, а й на чемпіонство, адже у разі перемоги була б рівність очок, тож, виходячи з регламенту змагань, призначався б додатковий «золотий» матч на нейтральному полі.

Шкода, але ці надії не справдилися – в останній зустрічі «Рубіж» зазнав поразки з рахунком 1:5. Єдиний гол у складі «Рубежа» за 20 хвилин до фінального свистка забив Момоду Сіесей.

«Втім, і третє місце є доволі пристойним результатом, адже, на початку сезону навряд чи міг хтось передбачити такий підсумок. Особливо, якщо зважити на те, що команда відновила виступи після кількарічної перерви, та й протягом чемпіонату у складі «Рубежа» було задіяно близько 40 футболістів, які не встигли награти оптимальний склад. Разом з тим дякую гравцям, які не шкодували себе, повністю віддавалися грі заради результату. Звісно ж, щира вдячність відданим уболівальникам, які підтримували завжди — і в успіхах, і у невдачах. Окрема подяка головам громад краю і депутатам, які допомагали команді фінансово. Сподіваюся, що й у наступному сезоні «Рубіж» за такої ж активної підтримки продовжить виступи на обласній арені, і результат буде кращим» – каже президент ФК «Рубіж» Андрій Мохнюк.

У решті зустрічей завершального туру зафіксували такі результати: ФК «Камінь-Каширський» — «Локомотив» (Ківерці) 2:0, «Прип’ять» (Любешів)  — «Турія» (Затурці) 2:1, «Торпедо» (Боратин) — ФК «Олика» 1:0.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024