У Рівному відбулося вручення D-дипломів від Української асоціації футболу

09 Жовтня 2021, 14:27
Вручення дипломів 522
Вручення дипломів

Вчителі фізичної культури проходили підвищення кваліфікації з методики викладання футболу.

Навчання відбувалося на базі Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Про це інформують на сайті Рівненської обласної асоціації футболу.

На врученні D-дипломів, що відбулося 8 жовтня, були присутні ректорка Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Алла Черній, голова Науково-методичного комітету Рівненської обласної асоціації футболу Василь Василюк, проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи В’ячеслав Долід і методист кабінету мистецтва та фізичної культури Михайло Профорук.

Алла Черній підкреслила важливість розвитку футболу для популяризації серед молоді здорового способу життя та патріотичного виховання. За її словами, футбол також має вагоме перспективне значення для покращення туристичної привабливості Рівненщини.

Програма «D-диплом» УАФ спрямована на вирішення основних завдань, пов`язаних з високоякісною підготовкою тренерів масового футболу. Програма є початковим рівнем у системі навчання: «D» — «С» — «В» — «А» — «PRO». Мета програми «D»-диплом УАФ: забезпечити кваліфіковану підготовку тренерів, які працюють з групами початкової підготовки футболістів, відповідно до вимог УЄФА. Програма розрахована на 30 години і передбачає теоретичні, практичні заняття та самостійну роботу.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024