Тепло, стильно і затишно: особливості куртки-парки

28 Вересня 2021, 09:56
Як вибрати зручну куртку-парку РЕКЛАМА 1144
Як вибрати зручну куртку-парку

Якщо ви бажаєте максимально добре утеплитися і бути готовими до будь-яких погодних умов, які може запропонувати осінь, навіть під час занять спортом, то вам точно слід розглянути варіант з придбанням парки.

Хтось може сказати, що це річ не найбільш практична, і він буде неправий, так як чоловіки, раз спробували парку, відгукуються про них виключно позитивно. Парка має ряд переваг перед традиційною укороченою курткою, про які ми і поговоримо в даній статті. Дуже багатий вибір чоловічих парок осінніх і зимових пропонує інтернет-магазин Bolf.

Що таке осіння парка?

Парка - це куртка з подовженим фасоном. Як правило, в більшості парках завжди є капюшон (відстібається чи ні). Ця куртка набагато краще справляється зі своїми прямими обов'язками, ніж її укорочені аналоги. Деякі моделі можуть відрізнятися довжиною: є довгі і короткі парки. Перші можуть доходити до коліна, а другі - лише прикривати поперек.

Крім цього відмінною рисою парок є велика кількість фіксуючих елементів. Така куртка може бути відрегульована не тільки в поясі, але і довжині.

 

Як вибрати чоловічу парку?

Найбільшою помилкою є купівля парки невідповідного розміру. Щоб уникнути подібної проблеми під час покупки в Інтернеті, дотримуйтеся розмірних сіток, наданих самими виробниками.

У парці дуже важливо звернути увагу на якість фурнітури, адже її тут дуже багато. Замок повинен ходити плавно, не зажовуючи матеріал куртки.

Осінні моделі повинні бути виготовлені обов'язково з водовідштовхувальних матеріалів. Якщо ж мова заходить про зимових, то ключову роль відіграє наповнювач і підкладка. Найбільш оптимальним поєднанням пуху і пера буде 80/20% відповідно. Такий наповнювач дозволяє тілу залишатися прогрітими протягом довгого часу.

Звертайте увагу на довжину, адже якщо вона буде занадто великий, то ваші рухи стануть більш скутими.

Для тих, хто часто сідає за кермо автомобіля, покупка парки може бути не найкращою ідеєю.

Види сучасних чоловічих парок

Тут варто виділити три основних види:

  • аляска;
  • риб'ячий хвіст;
  • класична модель.

Перша підходить для регіонів, де зими відрізняються своєю суворістю і тривалістю - вони найбільш теплі.

Класична модель, як правило, представлена ​​у вигляді звичайного подовженого фасону короткої куртки.

Риб'ячий хвіст - модернізована класична модель, що має на тильній стороні своєрідний риб'ячий хвіст.

 

Величезний вибір чоловічих парок на осінь і зиму ви можете знайти на сайті магазина Bolf.ua. А, якщо у вас виникнуть питання, то ви можете звернутися до онлайн-консультантам.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024