Команда Шацького коледжу здобула на обласних змаганнях п'ять кубків

27 Вересня 2021, 08:00
Команда Шацького коледжу здобула на обласних змаганнях  п'ять кубків 614
Команда Шацького коледжу здобула на обласних змаганнях п'ять кубків

З 17 по 19 вересня, на базі дитячого табору «Супутник» біля мальовничого озера Світязь відбувся обласний туристсько-краєзнавчий зліт серед працівників освіти – 2021.

Про це інформують у пресслужбі Шацького коледжу.

Змагання проводять з метою підтримки, розвитку та популяризації спортивного туризму, орієнтування та краєзнавства серед освітян Волині.

Команда педагогів Шацького лісового фахового коледжу ім.В.Сулька брала активну участь у збірній команді працівників закладів освіти обласного підпорядкування, управління освіти та науки Волинської облдержадміністрації, закладів вищої освіти, закладів професійної (професійно – технічної) освіти.

Коледж представляли: Сергій Приступа, Юлія Корнелюк, Катерина Прасюк, Андрій Панасюк, Андрій Рибчинський та Анатолій Дутік.

Протягом трьох днів, попри холодні погодні умови, участь у зльоті була дуже плідною, адже команда привезла 5 кубків.

Представники лісівничого вишу стали найкращими у змаганнях з водного туризму на байдарках (І місце), з велосипедного туризму (І місце), конкурс туристської самодіяльності (II місце), зі смуги перешкод (ІІІ місце), з краєзнавчого квесту (ІІІ місце).

Не менш результативними були й особисті здобутки майстрів та викладачів, за що їх відзначили грамотами та медалями: Сергій Приступа і Юлія Корнелюк Ю.А – найкраще подолали дистанцію з водного туризму на байдарках Анатолій Дудік і Катерина Прасюк – з водного туризму на байдарках; Сергій Приступа – нічне орієнтування; Юлія Корнелюк – фігурне водіння велосипедом, велокрос, нічне орієнтування, Катерина Прасюк – фігурне водіння велосипедом Андрій Панасюк – велокрос, фігурне водіння велосипедом, Андрій Рибчинський – нічне орієнтування.

Такі змагання, які щорічно проводяться напередодні Всесвітнього Дня туризму, пропагують здоровий спосіб життя та хорошу форму активного відпочинку на природі, сприяють зміцненню дружніх зв’язків між освітянами області, обміну досвідом, що дає позитивний результат у роботі. Кожен отримав неоціненний практичний туристський досвід, величезний заряд бадьорості та енергії на новий навчальний рік.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024