Не люблю розчаровувати інших, – легкоатлетка Марина Бех-Романчук

17 Вересня 2021, 14:16
Не люблю розчаровувати інших, – легкоатлетка Марина Бех-Романчук 1824
Не люблю розчаровувати інших, – легкоатлетка Марина Бех-Романчук

Українська легкоатлетка, учасниця ХХХІІ літніх Олімпійських ігор Марина Бех-Романчук розповіла, про свій графік тренувань, що її мотивує займатися спортом, а також що втомлює.

Марина Бех-Романчук говорила про це в прямому ефірі на інстаграм-сторінці «Delta Sport».

Стрибунка зазначила, що тренується шість днів на тиждень, три з яких має по два тренування. У неділю зазвичай день відпочинку, однак і тоді вона не розслабляється, а проводить як мінімум легку розминку.

Утім, крім фізичної втоми спортсменка часто відчуває моральне виснаження.

Читайте також: «Потрібне моральне перезавантаження», – Марина Бех-Романчук про виступ на Олімпіаді

«Моральна втома з’являється. Коли ти виконав певну роботу, відчуваєш певну відповідальність перед собою, перед тренером, перед людьми, які на тебе розраховують: федерація, фани… Я не люблю розчаровувати себе й людей, які докладають зусиль, щоб у мене все вдавалося. Чудово, коли все йде за планом. Але різні моменти впливають на результат і очікування вдалих виступів тиснуть морально», – зізналася Марина.

Спортсменка також зазначила, що найбільше боїться розчарувати тренера, бо з ним переживає і успіхи, і поразки.

«Упевнена, що є багато спортсменів, які іноді відчувають себе ніким. Але зайшовши в манеж, на стадіон, переборюєш себе й змагаєшся далі», – додала Марина Бех-Романчук.

Нагадаємо: раніше Марина Бех-Романчук зізнавала, що перша завойована медаль у 13 років значно вплинула на подальшу кар’єру. А її найвища мотивація – чути Гімн України, стоячи на п’єдесталі.

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024