На Рівненщині планують модернізувати спортивні бази

12 Вересня 2021, 16:25
На Рівненщині планують модернізувати спортивні бази 1133
На Рівненщині планують модернізувати спортивні бази

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль та його заступниця Людмила Шатковська із робочою поїздкою побували у спортивних закладах Березного, Дубно та Костополя.

Їх планують реконструювати у наступному році завдяки президентській програмі «Велике будівництво». Про це повідомляють у Рівненській ОДА.

«Наразі визначаємо пріоритети президентських проєктів на наступний рік. Мова йде про «Велике будівництво» та реконструкцію 26 спортивних інтернатів і 100 ДЮСШ. В Рівненській області плануємо реконструювати Обласний спортивний ліцей в Костополі, Березнівський ліцей-інтернат спортивного профілю, спеціалізовану ДЮСШ олімпійського резерву №2 в Рівному, Дубенську ДЮСШ», — прокоментував Віталій Коваль.

У перерахованих закладах, залежно від потреби, мають намір модернізувати спортивні бази, провести капітальні ремонти залів, реконструювати приміщення, побудувати пансіон, де могли б проживати вихованці.

Окрім поліпшених умов тренувань, це дозволить збільшити кількість місць для занять спортом та створити можливості для проведення змагань вищого рівня.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024