До Дня фізичної культури відзначили волинських олімпійців, паралімпійців і «нескорених»

10 Вересня 2021, 15:39
До Дня фізичної культури відзначили волинських олімпійців, паралімпійців і  «нескорених» 1950
До Дня фізичної культури відзначили волинських олімпійців, паралімпійців і «нескорених»

Напередодні Дня фізичної культури та спорту, у Луцьку відбулися святкові урочистості.

Захід провели 10 вересня за участі Андрія Ярмольського (заступник голови Волинської облдержадміністрації), Юрія Поліщука (перший заступник голови Волинської обласної ради) та Ігоря Дмитришина (начальник управління у справах молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації).

Під час святкового концерту за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, популяризацію олімпійського та параолімпійського руху, професіоналізм, високі показники зі спорту вищих досягнень та з нагоди професійного свята Почесними грамотами та Подяками Волинської обласної державної адміністрації, а також сертифікатами на суму 50 тис. грн., відзначили волинських спортсменів, які цьогоріч узяли участь в Олімпіаді та Паралімпіаді – 2020 у Токіо. 

За підготовку учасників Олімпійських та Паралімпійських ігор відзнаки отримали тренери волинських олімпійців. Не оминули й увагою й воїнів АТО, учасників Всеукраїнських змагань «Ігри Воїнів», які були відзначені Подяками Волинської обласної державної адміністрації за досягнення високих результатів, виявлену мужність, самовідданість та волю до перемоги та з нагоди професійного свята.

Відзнаки отримали й кращі тренери-викладачі, вчителі фізичної культури, спортсмени та усі ті, хто щоденно примножує традиції спорту, сприяє його популяризації і розвитку та зміцнює авторитет Волині на великій спортивній арені.

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024