Рівненський «Верес» на виїзді розгромив чернігівську «Десну»

29 Серпня 2021, 15:54
Рівненський «Верес» на виїзді розгромив чернігівську «Десну» 1839
Рівненський «Верес» на виїзді розгромив чернігівську «Десну»

«Верес» набирає маху в Українській прем’єр-лізі. Після мінімальної перемоги над «Минаєм» «рівненські вовки» розгромили чернігівську «Десну».

Матч шостого туру між «Десною» і «Вересом» відбувся у Чернігові.

У цьому – ювілейному п’ятдесятому – протистоянні рівняни забили швидкий гол. Кучеров та Солдат обігралися на фланзі, Ігор прострілив уздовж воріт, Михайло Сергійчук пропустив м'яч, а Дмитро Нємчанінов якісно завершив атаку ударом в ближній кут – 0:1.

Найближчу десятихвилинку гравці «Вереса» високо пресингували суперників, але не створювали мега небезпечних моментів.

На 15 хв. Андрій Тотовицький наважився на удар метрів з 30-ти – мимо воріт. Згодом  Болбат завершував атаку своєї команди ударом, який легко дістався Богданові Когуту.

На 25 хв. Дмитро Кльоц і Сергій Панасенко розіграли кутовий, Дмитро Нємчанінов виграв другий поверх і скинув м'яча під удар Михайлові Сергійчуку, який замкнув у порожні ворота – 0:2.

Ще через десять хвилин Геннадій Пасіч довів рахунок до розгромних 0:3. Сергійчук виграв боротьбу за м'яч на фланзі і віддав розрізну передачу на Геннадія Пасіча. Хавбек розібрався із Сафроновим і пробив повз воротаря.

Наприкінці тайму після подачі Завійського з флангу і рикошету у гру вступив Когут і відвів загрозу від своїх воріт.

Але гол у роздягальню таки забили – після фолу на Сергійчукові вихованець рівненського футболу Дмитро Кльоц реалізував пенальті  – 0:4.

Попри те, що початок другого  тайму «Десна» провела активніше, моментів більше було саме у рівнян – ефектно, але не влучно пробивали Нємчанінов, Євген Пасіч, Сергійчук.

На 68 хв Будківський прорвався на половину поля гостей і прострілив – м’яч просвистів поряд із дев'яткою.

Після 70 хв. обидва тренери зробили низку замін, гра врівноважилася. Попри те, що чернігівці атакували, забити гол престижу так і не змогли. 0:4 – розгром у виконанні РНК «Верес».

Ця перемога піднімає «Верес» на поточне сьоме місце турнірної таблиці.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024