«Волинь» стартує у Кубку України: анонс виїзного матчу проти вінницької «Ниви»

18 Серпня 2021, 11:30
ФК «Волинь» стартує у Кубку України 1072
ФК «Волинь» стартує у Кубку України

Цей тиждень стане для «Волині» подвійно виїзним – команді доведеться побувати у Вінниці та Івано-Франківську. І першою частиною такого нелегкого періоду стане кубкова битва проти «Ниви».

Кубкова зустріч із «Нивою» відбудеться 18 серпня на центральному стадіоні Вінниці (початок о 17:30 год). Анонс матчу опублікували на офіційному сайті ФК «Волинь».

Ще минулого року вінничани пасли задніх у Другій лізі, однак після ряду змін у клубі оптимістично дивляться вперед. Команді Володимира Циткіна вдалося суттєво піднятися у таблиці попереднього сезону, та й нинішній після мінімальної поразки «Епіцентру» продовжився солідними сімома очками у трьох поєдинках. Як зазвичай, чи не головною загрозою вінничан є граючий президент клубу Артур Загорулько – єдиний, хто у складі «біло-зелених» цього сезону забив більше, ніж одного разу. Разом із тим, команда влітку отримала непогане підсилення на чолі з нападником Антоном Брижчуком та добре знайомим Першій лізі Костянтином Граматіком, тож не дивно, якщо й на кубковому фронті ці хлопці намагатимуться пройти якнайдалі…

Волиняни в останньому матчі добряче намучилися з «Ужгородом», однак в драматичному матчі зуміли врятувати нічию та залишилися без поразок на старті сезону,  а автор рятівного голу – Максим Войтіховський – справедливо потрапив до символічних збірних туру. Досить ймовірно, що на кубковому фронті за дуже щільного графіка Альберт Шахов дасть зіграти тим, хто отримував мало ігрового часу в поєдинках Першої ліги.

Що цікаво, команди мають досить велику історію протистоянь з невеликою перевагою вінничан, однак останнє з них відбулося майже два десятки років тому. Статистика «Волині» проти «Ниви»: 66 матчів, 22 перемоги, 16 нічиїх, 28 поразок, різниця 69:81.

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024