«Верес» та «Ворскла» поділили очки

14 Серпня 2021, 19:59
«Верес» та «Ворскла» поділили очки 1341
«Верес» та «Ворскла» поділили очки

Завершився матч четвертого туру Прем'єр-ліги України, в якому зустрічалися рівненський «Верес» та полтавська «Ворскла».

У першому таймі команди намагалися в позиційний футбол, м'яч намагалися тримати в центрі поля. за 30 хвилин команди в активі мали лише по одному удару по воротях суперника, при цьому жоден з них не був у площину воріт.

Наприкінці першої 45-хвилинки «Ворскла» могла вийти вперед, коли вдалося вибігти в контратаку, проте вдало зіграв футболіст «Вереса» Валерій Кучеров, який підстрахував партнерів по команді.

Вже в доданий арбітром час Микита Полюлях отримав жовту картку за утримання Кане під час зміщення з лівого флангу в центральну зону.

На початку другого тайму Кучеров поставив підніжку під час проходу Челядина з правого флангу штрафного. Олів'є Тілль реалізував одинадцятиметровий попри те, що голкіпер рівнян вгадав кут удару та навіть торкнувся м'яча. 

Вже за шість хвилин гравцям «Вереса» вдалося відігратися — Роберт Гегедош виконав кутовий з правого флангу, а Ігор Солдат відірвався від опікуна та пробив головою у кут воріт.

Ще за три хвилини рівняни могли вийти вперед, заробивши пенальті — Тамм сфолив проти Михайла Сергійчука. До «крапки» підійшов сам Сергійчук, проте після удару м'яч потрапив у поперечину.

Ближче до 70 хвилини команди почали випускати на поле свіжих гравців, проте до кінця зустрічі рахунок на табло не змінився — 1:1.

«Верес» здобув другу нічию та після четвертого туру посідає 12 місце в турнірній таблиці.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024