Заняття боксом: що потрібно купити

28 Липня 2021, 15:07
Заняття боксом: що потрібно купити РЕКЛАМА 3412
Заняття боксом: що потрібно купити

Плануєте зайнятися боксом? Саме цей вид спорту якнайкраще допомагає направити свою енергію в правильне русло. Щоб отримати справжнє задоволення вже від перших тренувань, потрібно купити на сервісі OLX всі необхідні предмети.

Як вибрати правильні рукавиці?

Саме боксерські рукавиці можна назвати найголовнішою частиною екіпіровки боксера. Початківці часто думають, що їм вистачить однієї добре підібраної пари на довгі роки тренувань. Але це зовсім не так. По-перше, вони бувають різними. Тому для тренувань потрібно відразу купувати декілька комплектів (для тренування з мішком, для вправ з лапами, для спарингу). По-друге, рукавиці часто пошкоджуються в процесі інтенсивних занять, тому завжди потрібно мати пару для заміни.

Боксерські бинти для захисту рук

Їх намотують на кисті, а потім надягають поверх рукавиці. Вони потрібні для того, щоб мінімізувати можливість травмуватися. Адже ваші руки отримують додатковий шар захисту. Бинти важливі ще й для гігієни. Адже надягати мокрі рукавиці — не найкращий варіант.

Пошук професійного взуття

Початківці часто не знають, що у боксерів є своє власне професійне взуття. Воно має назву боксерки та відрізняється наступними характеристиками:

  • підошва зовсім не ковзає;
  • халява досить висока;
  • виготовлені з якісного та м’якого матеріалу, який не заважає рухатися.
  • Звичайно, на перших тренуваннях вам вистачить і звичайних кросівок. Але потім варто їх все ж замінити на боксерки.

Тайтси та їх вибір

Для боксерів тайтси є дуже важливим аксесуаром. Їх також можна зустріти і в інших видах єдиноборств. За допомогою такого одягу можна значно стимулювати кровообіг, тримати м’язи в тонусі.

Шорти і футболки

Для занять спортом ці предмети гардеробу не повинні обтягувати тіло. Свобода руху дуже важлива для боксерів, тому варто вибирати футболки та шорти досить вільного крою. Колір не має особливого значення. Тут можна покладатися на свій індивідуальний смак, а також пам’ятати, що одяг потрібно буде часто прати.

Не забудьте про капу

 

В спарингу потрібно бути добре захищеним, адже на тренуваннях не варто ризикувати своїм власним здоров’ям. Для захисту зубів та щелепи використовується спеціальний аксесуар — капа. Хоч початківцям вона часто не подобається та здається дискомфортною, проте після кількох ударів ви зрозумієте, наскільки ця річ важлива.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024