У Рівному до професіного свята відзначили тренерів

19 Липня 2021, 18:03
Нагороди 1709
Нагороди

Вперше цього року в Україні відзначають День тренера. Відповідний Указ про відзначення цього свята підписав Президент України 24 червня 2021 року. Тепер 19 липня щорічно в Україні відзначатимуть День тренера.

З нагоди цього свята в Рівному 19 липня відбулося урочисте вітання та нагородження наставників місцевих спортсменів. 

У заході взяв участь заступник голови обласної ради Олексій Бучинський, який і вручив відзнаки.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту та з нагоди професійного свята Олексій Бучинський нагородив цінним подарунком обласної ради тренера-викладача з боротьби вільної Рокитнівської ДЮСШ Володимира Васильчука за підготовку чемпіонки Європи серед юніорів з боротьби відбої Юлії Лесковець.

А почесні грамоти обласної ради отримали:

  • тренер викладач з баскетболу КЗ «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву» Анатолій Колот — за підготовку срібних призерів чемпіонату України з баскетболу серед команд Вищої ліги сезону 2020-2021 року; Заслужений тренер України,
  • тренер-викладач з боротьби самбо ДЮСШ №5 м. Рівне Микола Коба — за підготовку чемпіона світу з боротьби самбо серед юнаків Тимура Самедова
  • тренер-викладач з кікбоксингу ДЮСШ №5 м. Рівне Роман Кроль — за підготовку переможців та призерів Кубків Європи з кікбоксингу WAKO Ігоря Дундика, Аліни Мартинюк, Владислава Орла, Дмитра Леоновця.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024