Дубровиця: будівництво спорткомплексу на завершальному етапі

12 Липня 2021, 11:00
Спорткомплекс у Дубровиці 2336
Спорткомплекс у Дубровиці

Триває будівництво нового сучасного спортивного комплексу, який зводять на місці колишнього стадіону у місті Дубровиця.

В рамках робочої поїздки, 7 липня голова  Сарненської райдержадміністрації Олександр Кохан разом із заступником голови Рівненської облдержадміністрації Людмилою Шатковською, заступником голови Сарненської райдержадміністрації Любов`ю Мацигон та Дубровицьким міським головою Богданом Микульським здійснили огляд вказаного об`єкту з метою перевірки стану виконання будівельних робіт. Про це інформують в пресслужбі Сарненської райдержадміністрації.

Реалізацію об’єкта розпочали у 2017 році. Зараз у залах спорткомплексу завершують ремонтні роботи, здійснюється благоустрій прилеглої території.

Спорткомплекс матиме 5 легкоатлетичних доріжок, змішане поле для баскетболу та волейболу, власну твердопаливну котельню. У першому корпусі будуть тренерські кімнати, великий зал для ігрових видів спорту, душові та підсобні приміщення. У самому ж залі гратимуть у мініфутбол, баскетбол, волейбол, настільний теніс.

Важливо, що комплекс адаптований для заняття спортом для людей з інвалідністю та маломобільних груп.

Будівництво закладу сприятиме створенню максимально комфортних умов занять спортом для учнів та молоді, місцевих жителів, стимулюванню і організації змагальної, ігрової та оздоровчої діяльності, популяризації спорту, формування здорового способу життя та організації сімейного відпочинку.

Відкриття  спорткомплексу заплановано найближчим часом.

Читайте також: У Сарнах відкрили спортивний комплекс «Сарни Арена»

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024