Міський голова та депутати Ківерцівської міськради представили громаду на обласному фестивалі

08 Липня 2021, 15:00
Команда Ківерцівської громади на спортивному фестивалі 3046
Команда Ківерцівської громади на спортивному фестивалі

У селі Гуща Рівненської сільської територіальної громади Ковельського району пройшов обласний фестиваль з фізичної культури та спорту.

Спортивні баталії відбулися 4 липня. Про це інформує пресслужба Ківерцівської міської ради на своїй сторінці у фейсбуці.

Участь в урочистому відкритті змагань взяли голова обласної ради Григорій Недопад, його перший заступник Юрій Поліщук, заступник очільника ОДА Анатолій Костик, голова відділення НОК України у Волинській області та депутат обласної ради Роман Карпюк, начальник Волинського регіонального центру з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» та депутат обласної ради Віктор Галан-Влащук, директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олександр Кулаков та представники територіальних громад Волині.

У спортивному святі взяли участь майже 700 учасників, 35 територіальних громад. 

Змагання проводились з таких видів програми: пляжний волейбол, риболовний спорт, шашки, дартс, гирьовий спорт, боча, змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я», «Козацькі розваги» та «Перетягування линви». 

За умовами спортивного фестивалю команда мала можливість вибрати з 9 видів спорту програми 7.

Команду Ківерцівської громади очолював міський голова Олександр Ковальчук, який брав участь у пляжному волейболі разом з Максимом та Юлією Ганіни (у підсумку — І місце), Ігор Роганов (перший заступник міського голови Ківерців) — риболовний спорт (І місце), Володимир Дужич та Ірина Козачук — шашки (І місце), Юрій Тананайський (заступник міського голови Ківерців), Марія Лисюк — дартс (ІІ місце), Ігор Демчук — гирьовий спорт (4 місце), Тарас Зінчук — боча (ІІІ місце), Андрій Данилюк (депутат Ківерцівської міської ради), Оксана Данилюк та Андрій Данилюк — «Мама, тато, я — спортивна сім’я» (ІІІ місце). 

Ківерчани гідно представили свою громаду та отримали велику кількість медалей різного ґатунку.

За підсумками обласного фестивалю фізичної культури та спорту серед територіальних громад Ківерцівська територіальна громада зайняла третє місце серед міських територіальних громад (перша група).

Перерва пов’язана зі світовою пандемією не давала можливості проводити повноцінні змагання та здоровий спосіб життя є пріоритетним напрямком у громаді.

Читайте також: Як святкуватимуть День села Прилуцьке

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024