«Боратин» помчав у відрив: результати 8-го туру чемпіонату Луцького району з футболу

07 Липня 2021, 09:00
Чемпіонат Луцького району 1566
Чемпіонат Луцького району

8 тур чемпіонату Луцького району з футболу подарував чимало цікавих у всіх розуміннях цього слова результатів.

Про це пише ВолиньSport.

Відразу двоє аутсайдерів мали чудові нагоди здобути свої перші очки, адже «Воротнів» приймав «Гірку Полонку», а «Альянс» - «Вілію». І Воротнів справився зі своїм завданням на всі сто, здолавши суперника 3:0. 

А от Сьомаки не змогли нічого протиставити команді з Коршовця – 0:5.

Фантастичний за напругою бій видали «Піддубці» й «Акцент» - із небезпечними моментами, незгодою зі суддівськими рішеннями, суперечками та битвою характерів. Уже на початку господарі стрімко втекли та відкрили рахунок. 

Могли  й подвоювати, проте не склалося. Потому «Акцент» згрупувався, і ще до кінця тайму рівновагу відновив – 1:1, а в другому вийшов уперед – 1:2.

Піддубці мали нагоди забити, однак вдруге оборонна ланка Княгининка не пропустила. Одна з кращих ігор господарів у сезоні та надзвичайно важка перемога гостей.

«Боратин» у традиційному для себе результативному стилі переграв «Волинь» 7:3 , а «Торчин» поїхав грати з «Україною» практично другим складом і ледве за це не поплатився. Нічия 1:1. І зовсім щось незрозуміле сталося в Заборолі, куди вояжувала «Мар’янівка». 

Начебто початок не віщував біди для підопічних Сергія Магери – рівна гра в центрі… Але тривала вона всього кілька хвилин, бо потім у «Забороля» розв’язався мішок голів, а гравці в червоно-білій формі відверто зніяковіли.

ФК ОТГ на стадіоні села Лище приймав рівненський колектив «Хавест». Впертий поєдинок, впертий підсумок – 1:1. Підсумок, який більше задовольнив гостей, бо їм вдалося зберегти п’яту сходинку, а ОТГ не тільки дав зрівнятися з собою «Акценту», а й відпустив у 4-очковий відрив лідера змагань – ФК «Боратин».

  • ФК Воротнів  -  ФК Гірка Полонка – 3:0
  • Альянс Сьомаки  -   Вілія Коршовець – 0:5
  • ФК Піддубці   -  Акцент Княгининок -  1:2
  • ФК ОТГ -    Хавест Підлозці – 1:1
  • ФК Боратин  -   Волинь Угринів – 7:3
  • Україна Баїв   -   ФК Торчин – 1:1
  • Забороль    -   ФК Мар'янівка – 12:0

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024