Професійні спортсмени ММА провели тренування в Сарнах

30 Червня 2021, 08:28
Бійці ММА 1112
Бійці ММА
На базі 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Сарни провели своє тренування професійні бійці ММА зі змішаних бойових мистецтв — інтерконтенентальний чемпіон із ММА серед професіоналів Антон Радько та чемпіон України й Європи Артур Стахнюк.
Про це йдеться на сайті ДСНС у Рівненській області.
Спортсмени офіційно звернулися до рятувальників із проханням провести тренування на базі підрозділу ДСНС у повному бойовому спорядженні вогнеборців. Бійцям було цікаво чи зможуть вони ефективно виконувати бойові елементи у спецодязі.
А, як відомо, вага бойового одягу та спорядження рятувальників може досягати більше 35 кг.
 
Довідково:
 
Антон Радько — тренер Академії бойових мистецтв «БЕРСЕРК», інтерконтинентальний чемпіон та боєць ММА зі змішаних бойових мистецтв. Майстер спорту міжнародного класу. Входить у рейтинг топ 10 профбійців України з ММА у ваговій категорії 70 кг.
Нині виступає в кулачних боях організації MAHATCH. Тренує більше 100 учнів, серед яких є також профбійці та чемпіони світу, Європи та України.
 
Артур Стахнюк — майстер спорту з бойового самбо, чемпіон України та Європи, профбоєць ММА зі змішаних бойових мистецтв та тренер. Учень Антона Радько.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024