Оржівський «ОДЕК» завершив виступ у Чемпіонаті ААФУ

15 Червня 2021, 19:28
Відомі півфіналісти аматорського Чемпіонату України серед аматорів сезону 2020/2021. 900
Відомі півфіналісти аматорського Чемпіонату України серед аматорів сезону 2020/2021.

Відомі півфіналісти аматорського Чемпіонату України серед аматорів сезону 2020/2021.

Боротьбу продовжать «Вікторія», «Вовчанськ», «ЛНЗ» і «Мотор». Оржівський «ОДЕК» із Рівненщини, зігравши у суху нічию вдома, вибув із розіграшу. Огляд матчу-відповіді в Оржеві опублікували на порталі «SportАрена».

Мінімальна поразка на Харківщині залишала ОДЕКу цілком реальні шанси на домашній матч-відповідь. Єдине, що дуже турбувало – це дискваліфікація Кошки, який забезпечує оржівській команді величезні обсяги робіт у центрі поля. Бажаючи швидше нівелювати мінімальну перевагу суперників, господарі кинулися вперед і вже в дебюті Фесенко, Апанчук і Богданов пробивали з середньої та ближньої дистанції – в перших двох випадках повз ворота, в третьому з м’ячем справився воротар Белименко. Взагалі, Богданов був найактивнішим у першому таймі, часто під час подач опинявся навіть вище за Коляду та ще тричі виходив на ударні позиції. Але голів у першому таймі не було, а під його завершення почалася така злива, що свисток на перерву обидві команди сприйняли з винятковою вдячністю.

А от уже на початку другого тайму, коли виглянуло сонце, цілком могли відкривати рахунок гості – після штрафного від Білого Іванченко несподівано для суперників пробив над поперечиною з близької відстані. Пізніше вже Покосенко пробивав головою після аналогічного стандарту. В ОДЕКа теж був штрафний – але Ніколайчук, як і Красномовець з гри, більше розім’яв воротаря «вовків» несильним ударом у площину. Зате кілька разів перед воротами Вовчанська було неймовірно гаряче, проте Коляді, Семенчуку та Переходьку не пощастило заштовхати м’яча в ворота, а в моменті, коли гості апелювали з приводу гри рукою, свисток арбітра промовчав. Останній момент був, напевно, в Капустинського, та після подачі з лівого флангу він головою пробив вище воріт.

У складній, нервовій боротьбі при суттєвій територіальній перевазі суперника ФК Вовчанськ зіграв внічию й за рахунок мінімальної домашньої перемоги пройшов далі. Констатуємо – по ОДЕКу вдарив відхід Гайдучика в першоліговий Верес, після якого команда так і не налагодила атаку. Цій би сильній середній лінії такого ж центрфорварда – були б варіанти, зокрема, в цьому матчі, де багато що в оржівців виходило, окрім найголовнішого – завершення.

Герой матчу – Віталій Богданов (ОДЕК)

Найбільш активний і найбільш конкретний із господарів – відразу кілька разів пробивав по воротах «вовків», давав адресу численним подачам, і хоча не забив – але давав надію своїй команді.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024