В Острозі відбувся шаховий турнір на призи газети «Замкова гора»

06 Червня 2021, 16:18
ФОТО 1709

В Острозі відбувся VI відкритий міський турнір із шахів на призи газети «Замкова гора» та з нагоди 921 річниці Дня міста Острога.

Захід провели 6 червня. Участь у змаганні брало 13 шахістів, які представляли Острозьку громаду.

Після інтелектуальних змагань, які тривали декілька годин, організатори підбили підсумки та нагородили найкращих. Участь в урочистій частині взяв директор ТОВ «Замкова гора» Іван Глушман, начальник управління освіти, молоді і спорту Віктор Самчук, начальниця відділу з питань молоді і спорту Анастасія Штундер.

«Чудово, що ви тут зібралися. Шахи – це інтелектуальний вид спорту. Приємно, що в Острозькій громаді є шахісти, інтелектуали. Острожчина має свої шахові традиції. І ми з часом їх будемо примножувати, залучатимемо гравців із інших громад. Бо ж що більше граєш, то сильнішим стаєш. Тож вітаю переможця і призерів із досягненням нових висот, а всіх учасників – зі здобуттям нового досвіду», – сказав Віктор Самчук.

Іван Глушман у своєму вітальному слові зазначив, що турнір провели у день потрійного свята – День міста, День журналіста і 23-тя річниця виходу першого номера міської газети «Замкова гора».

Традиційно організатори відзначили найстаршого та наймолодшого учасників. Ними стали Анатолій Гаврилюк та Андрій Грицевич відповідно.

Трійка призерів така:

  • 1 місце – Валентин Шаранський
  • 2 місце – Валерій Бриль
  • 3 місце – Олександр Сорокін.

Втішний приз отримав Юрій Адаменко, який фінішував четвертим.

Турнір відбувся за підтримки Острозького міського голови Юрія Ягодки, секретаря Острозької міськради Тараса Хмарука. Організатор – редакція газети «Замкова гора».

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024