Рівненський «Верес» продовжив контракт зі ще двома гравцями

05 Червня 2021, 11:30
619

Рівненський «Верес» пролонгував трудові угоди зі ще двома гравцями, які допомогли команді вийти в УПЛ.

До завершення сезону 2021/2022, тобто ще один рік, із «Вересом» залишаться півзахисники Валерій Кучеров і Віталій Тимофієнко. Про це повідомляють на офіційній сторінці «Вереса» у фейсбуці.

«Я радий залишитися у «Вересі» ще щонайменше на один рік і знову спробувати свої сили на рівні Української Прем'єр-ліги. Радий бути частиною народного клубу, адже в нас – найкращі в Україні вболівальники. Сподіваюся, попереду у нас – чимало спільних перемог», - сказав інформаційній службі клубу Валерій Кучеров.

Нагадаємо, Валерій Кучеров – єдиний з-поміж нинішнього складу команди, хто вже відіграв за «червоно-чорних» більше сотні матчів. На рахунку футболіста 108 ігор за «Верес».

У нинішньому сезоні Валерій Кучеров зіграв у 28 матчах (24 гри чемпіонату Першої ліги і 4 кубкових поєдинки).

Віталій Тимофієнко у нинішньому сезоні зіграв за «Верес» у 25 матчах (21 гра у чемпіонаті Першої ліги та 4 поєдинки у Кубку України), забив 2 голи та виконав 2 асисти.

«Дуже радий новому контракту із рівненським «Вересом». Клуб підтримав мене у непростій ситуації, допоміг відновитися після травми. Сподіваюся віддячити хорошою грою та результативними діями. Докладу максимум зусиль, аби допомогти «Вересу» закріпитися в УПЛ у наступному сезоні», – підкреслив Віталій Тимофієнко. 

Нагадаємо: «Верес» має намір зберегти всіх гравців, які допомогли команді вийти в УПЛ.

А вихід в УПЛ «Верес» відзначить святом на центральному майдані Рівного

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024