Владислав Приймак та Сіаваш Хагназарі – у збірних 28-го туру Першої ліги

30 Травня 2021, 11:14
Владислав Приймак та Сіаваш Хагназарі – у збірних 28-го туру Першої ліги 1029
Владислав Приймак та Сіаваш Хагназарі – у збірних 28-го туру Першої ліги

Перемога «Волині» над «Вересом» (2:1) у першому луцькому дербі за чверть століття вийшла емоційною та видовищною. А наших футболістів відзначили провідні футбольні сайти країни. 

Про це інформує офіційний сайт ФК Волинь.

Так, Владислав Приймак та Сіаваш Хагназарі потрапили до збірної туру за версією порталу «FootBoom». А постійні оглядачі Першої ліги зі «Спорт Арени» віддали іранському легіонеру «Волині» номінацію «Гол туру»

У свою чергу, до збірної туру увійшов Приймак. За традицією – цитуємо колег:

«Важкий матч для суперників за будь-яких обставин, а цього разу «волинське дербі» взагалі було ціною путівки в УПЛ. Важливо, що захисна ланка лучан на своєму полі відіграла впевнено – у рівнян було значно менше нагод забивати, аніж зазвичай, а надто з небезпечної зони обабіч воріт. Гол «Вереса» відбувся після дальнього удару, тут до захисників не можна висловлювати претензії. А сам Приймак виграв багато боротьби біля своїх воріт і в компенсований час, невдало пробивши перспективний штрафний, дав другий темп наступу, відпасувавши направо. І сам Владислав встиг на подачу Сімініна, забивши переможний м’яч у самому кінці компенсованого часу» — Центральний захисник – Владислав Приймак.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024