Вдалий старт ФК «Кунів-Вельбівно» і ФК «Клевань»: огляд першого туру Другої ліги Чемпіонату Рівненського району

21 Травня 2021, 11:35
ФК «Омелянець»  (Велика Омеляна) –  «Чайка» (Малинівка) 2464
ФК «Омелянець» (Велика Омеляна) – «Чайка» (Малинівка)

Футбольні команди Рівненського району зіграли матчі першого туру вищої, першої, другої та юнацької ліг сезону 2021 року.

Цього року друга ліга Рівненського району поповнилася чотирма новими колективами. Представником Клеваня й вихідців із колишніх Гощанського та Острозького районів. ФК «Омелянець» та ФК «Верхівськ» важко назвати новачками другої ліги Рівненського району, адже ці команди не раз грали у нижчому дивізіоні.

ФК «Понебель»  –  ФК «Кунів-Вельбівно»  –  0:7

Новачок Чемпіонату Рівненського району, що представляє Острожчину, стартував у змаганнях із розгромної перемоги. Рахунок за команду ще на 3 хв. відкрив Андрій Мирошніченко, а на 12 хв. відрив збільшив Олег Груша. Наступна чверть години виявилася для ФК «Понебель» просто катастрофічною – у ворота влетіло ще чотири м’ячі (Андрій Мирошніченко – 25 хв., Тарас Прислупський – 31 хв, Володимир Сондак – 35 хв., Микола Бидисюк – 39 хв.). Отож, після першої половини зустрічі ФК «Кунів-Вельбівно» громив суперника з рахунком 0:6. Розгромну крапку в матчі поставив Степан Кащин на 90+1 хв. Завдяки стартовій перемозі 0:7 команда з Острожчини очолює турнірну таблицю.

 «Фаворит» (Колоденка) –  ФК «Клевань»  –  0:4.

Колоденський «Фаворит» теж розгромно поступився ФК «Клевань». Сергій Корсюк (13 хв.), Денис Кравець (37 хв.) вивели клеванську команду вперед. Їхній успіх на 46 хв. закріпив Богдан Возняк. А на 72 хв. добив Олександр Соболь, який вийшов на заміну. Надрезультативна перемога новачка чемпіонату.

«Злагода» (Малий Шпаків)  –  «АГАТ» (Симонів) –  2:0

Гру в одні ворота організував і представник Малого Шпакова. За «Злагоду» рахунок на 18 хв. відкрив Сергій Адамець. 2:0 на 68 хв. зробив Назар Малеванчук. Під кінець матчу у ворота «Агата» влетів ще один м’яч, але суддя скасував узяття воріт. Отож, представник Гощанщини стартував із поразки.

ФК «Омелянець»  (Велика Омеляна) –  «Чайка» (Малинівка) –  3:1

За результатами першого тайму ФК «Омелянець» удома поступався малинівській «Чайці», за яку на 12 хв. Андрій Іскра. По перерві омелянці зібралися й завдяки дублю Андрія Дорошенка в трихвилинному проміжку повели вперед 2:1, а на 73 хв. Юрій Колабський довів рахунок до переможного 3:1.

ФК «Верхівськ»  –  «Зірка» (В. Житин) –  2:5

Петро Новицький вивів «Зірку» вперед ще на 8 хв – 0:1. На 20 і 31 хв. забивали Дмитро Довгий і Степан Тлумак відповідно – 0:3. За цього рахунки представники Верхівська зуміли зібратися й відіграли два м’ячі (голи на рахунку Степана Бовича й Богдана Нечипорука) – 2:3. І на цьому запал господарів згас, а гості в другому таймі ще двічі засмучували кіпера «Верхівська» – дубль Михайла Гаврилюка (68, 90+1 хв.).

Турнірна таблиця Другої ліги Чемпіонату Рівненського району така:

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024