Четверо «хрестоносців» у символічних збірних туру за версією спортивних видань

19 Травня 2021, 10:13
1109

Перемога ФК «Волинь» над командою «Гірник-спорт» 2:0 стала другою поспіль вікторією лучан на домашньому стадіоні. Нагадаємо: напередодні «хрестоносці» перестріляли вдома «Прикарпаття».

За підсумками зустрічі «Волинь» – «Гірник-спорт» четверо гравців луцької команди ввійшли до символічних збірних туру різних спортивних видань. Інформацію узагальнила пресслужба ФК «Волинь».

Портал «FootBoom» до символічної збірної туру вніс Євгена Протасова. А «Спорт Арена» відзначила одразу трьох «хрестоносців». Так, Богдан Кобзар став «джокером» туру, а до символічної збірної увійшли Олександр Мартинюк та Богдан Оринчак.

 «Джокер туру – Богдан Кобзар

Гунічев з «Авангарду», Дмитренко з «Металіста 1925», Кобзар із «Волині», Білий з «ВПК-Агро» – усі вони забивали після виходів на заміни. Нам хотілося б особливо відзначити саме лучанина, адже його гол закріпив хитку перевагу «Волині» в матчі проти «Гірника-Спорту», де більш досвідчені гравці ніяк не могли забити, обстрілявши всі стійки та поперечини. А Богдан – зміг. Вийшовши на заміну на 77-й хвилині, на 85-й 19-річний нападник замкнув простріл Мартинюка в хорошому бомбардирському стилі, відкривши лік голам у поточному чемпіонаті й установивши підсумковий рахунок – 2:0.

Лівий захисник – Олександр Мартинюк

Обидва голи в матчі з «Гірником-Спортом» відбулися за активної участі лівого флангу, де Мартинюк до перерви гармонійно діяв у зв’язці зі Нкололо, а після – з ровесником-земляком Климцем, а також виконав багато чорнової роботи. Сам Олександр видав низку сольних проходів і підключень, а наприкінці гри після пасу на хід від Цюпи вистелив результативну передачу під гол Кобзаря.

Нападник – Богдан Оринчак

У матчі з «Гірником-Спортом» господарі затягнули з першим голом, і саме Богдан встиг на скидку Климця після діагональної передачі Протасова, в падінні пробивши повз воротаря. Ще раніше Оринчак міг забивати на добиванні після удару Рябова в поперечину. Своєю націленістю на ворота, гольовим чуттям і вмінням пробити цей гравець не вперше в сезоні забиває важливі м’ячі для лучан. Недавній вінгер, у «Волині» Оринчак розкрився саме на позиції нападника».





 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024