«Ізотоп» і «Грем’яче» розписали бойову нічию в першому турі чемпіонату Рівненщини

10 Травня 2021, 08:31
«Ізотоп» і «Грем’яче» розписали бойову нічию в першому турі чемпіонату Рівненщини 1984
«Ізотоп» і «Грем’яче» розписали бойову нічию в першому турі чемпіонату Рівненщини

Вихідними стартував Чемпіонат Рівненської області з футболу сезону 2021 року.

У неділю, 9 травня, у межах першого туру змагання вараська команда «Ізотоп-РАЕС» в Острозі провела виїзний матч проти ФК «Грем’яче», новачка першої ліги області. У результаті напруженого протистояння «енергетики» вирвали нічию.

Гравці «Ізотопа» розпочинали гру з центру поля й дещо активніше почали матч, поки господарі, як і зазвичай, приглядалися до суперника.

Уже на 6 хв. Максим Желінський помилився, віддавши пас п’ятою прямо в ноги супернику, але варашани не змогли пройти захисників і «Грем’яче» розігнало контратаку. Гольову ситуацію розрядив свисток за фол біля кутового прапорця «Ізотопа». Ще два навіси грем’ячівців після проходів флангами пішли в молоко.


 

Господарі піднялися вище. В масованій атаці м’яч перехопив Олександр Гугайло й потужно пробив під ближню штангу – м’яч лизнув стійку й опинився в сітці. 1:0 на 18 хв.

«Ізотоп-РАЕС» кинувся відіграватися. Гостям вдалася швидка атака два в один, але Юрій Шуль постелився під ноги й перехопив м’яч. Урятував команду кіпер і на 30 хв, дотягнувшись кінчиками пальців до м’яча, який летів під поперечину. Після кутового куля пройшла поруч зі стійкою.

На 36 хв. на підступах до чужої карної зони варашани отримали право на штрафний удар, добивання якого встановило паритет – 1:1. До кінця тайму гравці вараської команди випробовували редути Юрія Шуля, але забити не вдавалося.


 

З позиційних атак варашівців розпочався і другий тайм. Після рандеву нападника і кіпера «Грем’ячого» трійка Дмитра Гаврилюка, Дмитра Чехолки й Олександра Гугайла оформила комбінаційну атаку, м’яч відскочив до Сергія Шиндерука, який у дотик замкнув – 2:1.

Розвівши, «енергетики» пішли всіма силами вперед, але сильний удар прийняла стійка, а наступну атаку перерва Юрій Шуль, у карколомному стрибку перевівши на кутовий. Після подачі від прапорця в штрафному «Грем’ячого» зав’язалася верхова боротьба і м’яч таки влетів у ворота – 2:2 на 75 хв.

І хоч до кінця зустріч обидві команди мали шанс забити, рахунок так і залишився незмінним. У важкому стартовому матчі чемпіонату команди ділять очки.

Зауважимо, що 8 травня, першого ігрового дня цього туру, розгромну перемогу над «Коливанню» з Клеваня святкував садівський «Сокіл» – 1:5, а «Маяк» (Сарни) переграв бугринську «Калину» – 2:0. Відпочиває в цьому турі березнівський «Случ».

А завершальний матч цього футбольного вікенду в понеділок, 10 травня, проведуть «Локомотив» (Здолбунів) і «ОДЕК» (Оржів).



Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024