Чи буде реванш за попередні поразки: краматорський «Авангард» приймає «Волинь»

07 Травня 2021, 12:00
1117

У п'ятницю, 7 травня, відбудеться сім із восьми матчів звітного туру в Першій лізі. І одним із центральних у боротьбі за найвищі місця буде поєдинок «Волині» та «Авангарда» у Краматорську.

Пресанонс матчу оприлюднили на офіційному сайті «Волині».

Господарі майбутнього поєдинку взимку суттєво видозмінилися у плані складу, хоча в цілому команда Олексія Городова таки стала сильнішою та більш збалансованою. Після поразок у перших іграх «зелено-жовті» видали ударний відрізок, під час якого за п’ять поєдинків взяли 11 очок. Тепер команда з Краматорська вирівнялася з конкурентами в боротьбі за виживання та з оптимізмом дивиться на завершення гарячої першолігової весни.

У грі проти «Волині» господарям не зможуть допомогти через дискваліфікацію зимовий новачок Гутті та автор єдиного голу в осінній грі цих команд – Дмитро Шинкаренко, а також травмований Арсентій Дорошенко. Утім, щороку незручний для «хрестоносців» «Авангард» намагатиметься й цього разу взяти у важливому матчі максимум очок.

Для «Волині» квітень видався не надто урожайним – підопічні Василя Сачка здобули лише одну перемогу в п’яти поєдинках. І якщо гостьові нічиї проти «Агробізнеса» та «Металіста 1925» ще були непоганим результатом в матчах проти конкурентів, то одне очко у матчах проти «Альянсу» та «Полісся» явно не входили в плани «Хрестоносців».

До Краматорська команда поїхала без дискваліфікованих гравців та в хорошій бойовій готовності, а в цьому далекому виїзді сезону хлопці намагатимуться докласти усіх зусиль, аби після смуги невдач дати поштовх до позитивної серії у першолігових результатах.

 Статистика «Волині» проти «Авангарду»: 12 матчів, 5 перемог, 1 нічия, 6 поразок, різниця 16:16

  • Вдома: 6 матчів, 4 перемоги, 2 поразки, різниця 11:5
  • В гостях: 6 матчів, 1 перемога, 1 нічия, 4 поразки, різниця 5:11
  • В українських змаганнях: 7 матчів, 3 перемоги, 4 поразки, різниця 8:9

Читайте також:

 

Перша домашня перемога року: «Полісся» мінімально переграло «Волинь»

«Незадоволений грою та результатом», – Василь Сачко про поразку «Волині»

Клуб Першої ліги встановив рекордну ціну на квитки домашніх матчів до кінця сезону

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024