Рівненська «Регіна-2» фінішує у вищій лізі на п’ятому місці

02 Травня 2021, 12:00
1335

Вслід за головною командою рівненського волейбольного клубу «Регіна», що фінішувала у Суперлізі шостою, завершила сезон і «Регіна-2».

Про це інформує сайт itvmg.com

На старті сезону перед дублерами «Регіни» стояло завдання потрапити у четвірку. Далі зачепитися за медалі. Втім не вдалося. За підсумком регулярного чемпіонату «Регіна-2»  поставлене завдання виконати не змогла.

Відтак підопічні Сергія Тимчака у Рівному змагалися лише за 5-8 місце. 

З «Спортліцеєм» із Київщини Регіна-2 завершувала чемпіонат Вищої ліги. Напередодні команда Сергія Тимчака обіграла «Львів’янку» та «Буковину» із однаковим рахунком 3:0. Не виникло проблем у рівнянок і з заключним суперником – перемога у трьох партія.

Відтак за результатом трьохматчевого протистояння рівнянки фінішують на 5 місці Вищої Ліги України.

«Всі спортсмени люблять, хочуть виборювати як можна кращі місця, виборювати медалі Чемпіонату, тому звичайно були завдання максимум – це попадання в четвірку, але для першого сезону у Вищій Лізі молодіжної команди Регіни це досить непоганий результат,» – каже Сергій Тимчак, головний тренер ВК «Регіна-2-КЛІСП-ОСДЮСШОР».

Головним суперником за 5 місце була «Львів’янка». Саме із цією командою гралося найважче, каже Кароліна Підгурська. Волейболістка грає не лише за молодіжну, а й за дорослу команду «Регіни». Відтак спортсменка за два тижні зайняла шосте місце з основною командою в Суперлізі і п’яте із дублерами у Вищій Лізі.

«Було зроблено і докладено дуже багато зусиль, щоб був такий результат. Тут у медалі дві сторони – і ми сильні, але суперники теж не здавалися, боролися, але ми виявилися сильнішими,» – каже Кароліна Підгурська, гравчиня ВК «Регіна-2-КЛІСП-ОСДЮСШОР»

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024