Двоє гравців «Волині» потрапили до символічної збірної 21 туру

13 Квітня 2021, 11:37
1122

Після матчу проти херсонського «Кристала», у якому «Волинь» здобула перемогу 0:2, «хрестоносці» потрапили до символічної збірної туру.

За версією «Sportarena» до символічної збірної туру 21 туру ввійшло двоє гравців «Волині». Видання внесло в список збірної туру нападника Богдана Оринчака та атакувального півзахисника Сіаваша Хагназарі.

Нагадаємо: головний тренер «Волині» Василь Сачко в післяматчевій пресконференції наголошував на тому, що установка на гру була розривати оборону.

Отож, обидва автор голів у матчі проти «Кристала» потрапили до символічної збірної туру.

«Говорячи про Оринчака, не можна не відзначити його наполегливість і гольове чуття. Саме Богдан відкрив рахунок, підправивши м’яча після удару Приндети на стандарті. Неодноразово Богдан брав гру на себе й опинявся там, де треба, тому відразу кілька разів небезпечно пробивав по воротах херсонців і міг на одному голі не зупинятися. Із шістьма голами цей універсал є найвлучнішим гравцем луцького клубу – тут довго перебирали досвідченими й іменитими, як для Першої ліги, форвардами, аж поки не виховали такого в своєму власному колективі – з колишнього вінгера», – пише про Оринчака «Sportarena»

Читайте також: Фанатське інтерв’ю з Богданом Оринчаком про УПЛ, Сачка та команду мрії

У матчі Сіаваш Хагназарі збільшив перевагу «хрестоносців», реалізувавши пенальті.

«Іранець видав один із найбільш продуктивних матчів після повернення: тримав у напрузі й облозі карний майданчик гостей, кілька разів створював дуже гострі моменти біля воріт Кристалу. Саме він розігнав атаку, в якій Протасов заробив пенальті, і потім Хагназарі його реалізував. Неодноразово Сіаваш стояв біля витоків швидких комбінацій, із його передачі зобов’язаний був забивати Климець. Зі свого п’ятого місця, маючи матч у запасі, «хрестоносці» реально претендують на трійку найкращих уже в найближчих турах», – відзначає видання.

 

Читайте також:

Молодий футболіст дебютував за «Волинь» перед 18-річчям

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024