«Волинь-2» розгромно поступилася вінницькій «Ниві» 

29 Березня 2021, 10:00
1539

«Волинь-2» поступається в другому матчі поспіль, «Хрестоносці» сьогодні програли вінницькій «Ниві» - 0:3.

Про це інформує сайт ФК Волинь.

Початок звітного протистояння став шоковим для волинян – уже на першій хвилині гри до штрафного майданчика нашої команди пройшла подача з лівого флангу. Ніхто із захисників не зумів вибити м’яч, а Іван Петрук замкнув дальню стійку – 1:0.

Після цього господарі поля продовжували володіти перевагою та не використали ще декілька моментів для взяття воріт. На 16-й хвилині відігратися могли уже «Хрестоносці», однак голкіпер «Ниви» потягнув удар у верхній кут воріт від Олександра Чернова, а Максим Сасовський після кутового не влучив у рамку ударом головою.

А у середині тайму господарі святкували вдруге – Віктор Георгієв скористався далеким виходом Арсенія Коркодима та здалеку перекинув м’яч у ворота – 2:0. До кінця тайму у «Волині-2» міг забивати Вадим Лучка, однак ударом з льоту не влучив у площину. Утім, і Коркодим в кінці тайму двічі серйозно врятував нашу команду, потягнувши удари Олександра Борячука та Віктора Георгієва.

У другому таймі, маючи комфортну перевагу в рахунку, гравці «Ниви» почувалися значно розкутіше, і це дозволяло їм створювати регулярні небезпечні нагоди біля воріт Коркодима – зокрема, Арсенію довелося демонструвати свою майстерність після удару головою Артура Загорулька.

А у середині тайму граючий президент вінничан проривався на вихід один на один, однак не за правилами його зупинив Владислав Мороз – для нашого захисника це була друга жовта картка, тож він завершив матч достроково. А на 70-й хвилині Ярослав Браславський таки вивів Загорулька на «побачення» з голкіпером, і «десятка» господарів не схибив – 3:0.

Наприкінці поєдинку склади команд вирівнялися – другу жовту картку отримав від арбітрині сам Загорулько. Утім, до завершення матчу залишалося лише декілька хвилин, протягом яких бодай скоротити відставання від суперників «Хрестоносці» не змогли.

Уже 3 квітня «Волинь-2» проведе перший домашній поєдинок нового року – підопічні Альберта Шахова зіграють проти ще однієї команди з лідерської групи – хмельницького «Поділля».

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024