У Гіркій Полонці відбулися змагання з настільного тенісу, шахів та шашок

23 Березня 2021, 11:40
Фото ілюстративне 570
Фото ілюстративне

На базі Гіркополонківського ліцею вперше відбулися змагання з настільного тенісу, шахів та шашок серед молоді Боратинської територіальної громади.

Про це повідомили на сайті громади. 

Перше місце у змаганнях з настільного тенісу посіла Віта Корніюк з Мстишина.

Друге місце виборола Тетяна Черняк з Боратина, а замкнула трійку призерів Аліна Старчевська з Ратнева. У четвірку фіналістів серед чоловіків потрапили Олександр Кузьмін та Олександр Терещук з Боратина, Андрій Цесля і Володимир Жучко з Баєва.

Більш досвідчені тенісисти з Боратина почергово обіграли своїх суперників з Баєва та в особистій зустрічі боролися за звання чемпіона Боратинської громади. 
Переможцем став Олександр Терещук, друге місце – у Олексадра Кузьміна. У грі за третє місце перемогу здобув Володимир Жучко з Баєва.

У змаганнях шахістів успішно виступила сім’я Головатюків з Коршева. Так, Леся Головатюк здобула перемогу серед жінок, а Василь Головатюк зайняв друге місце серед чоловіків. Перемогу серед чоловіків виборов Вадим Ланевич з Ратнева, його земляк Михайло Костюк став третім. 
Друге місце з шахів посіла Людмила Біла з Гіркої Полонки.

У змаганнях з шашок, як серед жінок, так і серед чоловіків, перемогу здобули боратинці: Валентина Кривчук та Володимир Бойко. Друге та третє місце серед жінок зайняли Валентина Купрійчук і Ольга Трачук – представниці Гіркої Полонки. Серед чоловіків друге місце посів Олег Бульбенюк з Мстишина та третє – в Олександра Купрійчука з Гіркої Полонки.

По завершенню змагань усі були нагородженні грамотами та медалями від організаторів.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024