Дві команди з Дубенщини взяли участь у футбольному турнірі «Галицька зима 2021»

07 Лютого 2021, 08:00
2370

Футбольні команди «Єврошпон-Смига» взяли участь у турнірі  «Галицька зима 2021».

По завершенню Різдвяних свят, вихованці одразу двох вікових груп, відвідали турнір у Львові – «Галицька зима 2021». Про це повідомляють на сторінці Дитячо-юнацького ФК «Єврошпон-Смига» у фейсбуці.

Старші футболісти – 2009 р.н. демонстрували свої вміння на футбольному полі на вулиці, оскільки весь тренувальний процес упродовж зими проходить просто неба, то це не викликало проблеми і хлопці показували хорошу гру.

На груповому етапі здолали чотирьох суперників, а п’ятому – ФК «Львів» поступились, але це не завадило нашому футбольному клубі вийти у четвірку найсильніших.

Одна-друга фіналу стала справжнім двобоєм, адже кожна із команд  демонструвала чудові вміння та навички, поєднуючи їх із технікою. Але переможець один, ним став наш суперник ФК «Покрова» м. Львів, який з мінімальним рахунком 1:0, вирвався вперед.

Матч за 3 місце відбувся із добре відомою на Західній Україні командою із м. Івано-Франківськ – ФК «NIKA». Представники Дубенщини зібрались та достойно поборолись за бронзові нагороди, перемігши – 2:1. Це була гарна відплата, адже від цієї команди смижани влітку на турнірі у місті Чорноморськ зазнали поразки.



Організатори змагань визнали Бойка Артема найкращим півзахисником турніру.

Найменші вихованці ФК «Єврошпон-Смига» 2014-2015 р.н. вперше відвідали турнір, в якому була присутня футбольна мотивація. Шість команд-суперниць та шість матчів за коловою системою. Смижани мали можливість перевірити свої сили у боротьбі з кожним учасником змагань. Зовсім юні футболісти вже у своєму 6-7-річному віці демонстрували свої навики грати в улюблену гру і показали гідні результати:

  • ФК «Львів»  6:0 ФК «Єврошпон-Смига»;
  • ФК «Львів-2»  1:1 ФК «Єврошпон-Смига»;
  • ФК «Єврошпон-Смига» 0:0 ФК «Рух» Винники;
  • ФК «Єврошпон-Смига» 1:0 ФК «Україна» м. Київ;
  • ФК «Лідер» м. Червоноград 5:0 ФК «Єврошпон-Смига»;
  • ФК «Єврошпон-Смига» 1:3 ФК «Галичина». 

Ці показники закріпили місце в квартеті.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024