«Волинь» із «Юністю» зіграли внічию

03 Лютого 2021, 16:54
994

Луцька «Волинь» провела другий контрольний спаринг із «Юністю» (Верхня/Нижня Білка).

У матчі, який відбувся 3 лютого, підопічні Василя Сачка не змогли втримати свою перевагу – фінальний рахунок 2:2. Матч відбувався у Винниках. Трансляції клуби не передбачали, про що зустрічі повідомили вболівальників.

Як повідомляють на офіційному сайті, «хрестоносцям» вдалося почати зі швидкого голу. Євген Протасов після передачі Андрія Ляшенка здорово розібрався у карній зоні із захисником та влучно пробив повз голкіпера у дальній кут – 1:0. Уже за хвилину Ляшенко міг подвоїти перевагу «Волині», однак після подачі з флангу пробив вище воріт.  «Юність» тиснула і ще в першому таймі мала декілька шансів для взяття воріт. Однак забили ще раз якраз підопічні Сачка: Сіаваш Хагназарі після прострілу Івана Цюпи пробив у поперечину, а Богдан Оринчак вдало зіграв на добиванні – 2:0.

У другому таймі на поле вийшли переважно молоді гравці «Волині» та деякі футболісти на перегляді. Артур Рябов пробив неточно, а гравці «Юності», скориставшись неузгодженістю  голкіпера та захисника лучан закинули в порожні ворота – 2:1. «Хрестоносці» могли одразу ж забивати третій гол, однак спочатку Назар Богомаз з вигідної позиції пробив у руки воротареві, а потім вже він на пару з Богданом Кобзарем нічого не зумів вдіяти проти двох шикарних сейвів голкіпера «Юності».

Покарання за нереалізацію власних гольових нагод було дуже суворим – після прострілу з флангу Віталій Неділько відбив «кулястого», однак тут як тут на добиванні опинився ще один футболіст команди зі Львівщини – 2:2. Волиняни могли виривати перемогу ближче до завершення зустрічі. Утім, Богомаз пробив вище воріт після хорошої передачі Кобзаря, а сам Богдан, випередивши воротаря, з гострого кута проштовхнув м’яч у бокову стійку.

 Деякі нагоди для взяття воріт мали й суперники, однак рахунок у матчі залишився незмінним.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024