Миколаївський футзал: календар четвертого туру Регулярного чемпіонату Волині з футзалу

17 Грудня 2020, 17:22
1383

Вихідними відбудуться матчі чергового четвертого туру Регулярного чемпіонату Волині з футзалу.

Розклад та пресанонс змагань розмістили на сайті АМФВ.

Третина турнірного шляху в «регулярці» вже позаду. Відповідно в усіх семи лігах поступово намалювався пул команд, що претендує на призові місця та визначилося коло претендентів на втішні матчі «Cake Cup», для тих, хто не потрапить до вісімки плей-офф.

Суперліга. Чемпіонат Волині з футзалу

Ковельський тур сенсацій не подарував. Лідери дружньо перемогли, а МФК Хорів, Нововолинськ та Ковель розмістилися на відстані однієї перемоги від ЛФК «Любарт» та «Надії». Без залікових балів залишаються три луцькі команди – «ЛСТМ», «Теремно Хліб» та «Кураж».

Наступний 4-й тур відбудеться у суботу в Луцьку. Центральним матчем туру можна вважати протистояння МФК «Хорів» із ЛФК «Любарт». А з огляду на давнину футзально-футбольних відносин до категорії «заруб» варто віднести матч луцького «Вотрансу» з ковельським «Вокаром».

Решта поєдинків також відбудеться в режимі максимальної боротьби за залікові бали.


 

Вища ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

Черговий тур у «вишці» може багато що вирішити у боротьбі за медалі найвищого ґатунку в рамках Регулярного чемпіонату. На другий день після Миколая в неділю центральним поєдинком безумовно стане протистояння «Агромат» – FC «Respect». В луцькому дербі зустрінуться одноосібний лідер першості та його головний переслідувач. Результат матчу однозначно вплине на розташування команд в турнірній таблиці, адже осічкою будь-кого із фаворитів, навіть у разі нічиєї, зможуть скористатися «Торпедо» та їх екс-земляки з ФК «Топільно», котрі тримаються від «Агромата» на відстані однієї перемоги.


 

Перша ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

У турнірній таблиці Першої ліги в стані лідерів дзеркальна ситуація із «вишкою». Одноосібний лідер МФК «Дім Фасадів» має стовідсотковий результат після трьох зіграних турів, а за ним із 7-ма очками розташувався клуб із Княгининка «Олімпія». Щоправда в наступному турі суперники не побачяться, адже очне протистояння заплановане на останній тур. Проте обидва лідери спробують у матчах проти луцьких клубів «Олімп» та «Akcent» здобути чергові перемоги. Легко не буде. Команда Валерія Івахненка за останні сезони добряче вивчила гру «екс-молочників», а «акцентований» колектив лише на 1 бал відстає від «Олімпії» і у разі успіху із задоволенням поміняється місцями у турнірній таблиці з хлопцями із Луцького району. 


 

Друга ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

Не сильно, з огляду на цифрові показники, відрізняється ситуація у турнірних перегонах Другої ліги. Острожецький «Камаз-Агро» в 4-му турі в якості лідера у ролі номінальних господарів прийматиме «Луцьктепло», а найближчий переслідувач з клубу «Арсенал» спробує не втратити залікові бали у матчі з МФК «Гранітбудексклюзив». Центральним же поєдинком цілком має стати гра FC «Traders» – «Kroshu Lutsk», адже саме ці команди ділять третю сходинку в турнірній таблиці.


 

Третя ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

​​​​​​​Два лідери Третьої ліги «Olam-Kesef Sport» та «BusMarket Group» поки що працюють на турнірній дистанції без збоїв. В наступному турі на лучан чекає поєдинок з «Шігірюмом», котрий поки що посідає останню сходинку в таблиці результатів, а колектив з Острожця зіграє в неділю з одним із прямих конкурентів - FC «Hawest», котрий з сімома заліковими балами веде боротьбу за нагороди першості. Цей матч буде центральним в 4-му турі. 


 

Четверта ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

Найнепередбачуваний дивізіон в сезоні 2020/2021 – Четверта ліга.

«ВолиньФам» та ФК «Пірванче» з 7-ма очками ділять першу сходинку в турнірній таблиці, а в неділю 20 грудня зустрінуться в матчі 4-го туру на центральному майданчику СК «Арена Спорт». Їх найближчі конкуренти з команд «Волинь Угринів» та «Надія-3» спробують у матчах проти «Клевер Сторс» та ФК «Вишків» відповідно, скористатися нагодою покращати свої диспозиції у боротьбі за медалі першості.


 

П’ята ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

Відразу три команди, які грають в П’ятій лізі, складають трійку лідерів дивізіону. Луцькі «Волинь05», «Vadrus» та колківський «Штурм» у неділю спробують не втратити залікових балів у протистояннях із клубами «Переможна варта», ФК «Гірка Полонка» та ФК «Кременець» відповідно. А родзинкою футзального вік-енду має стати той факт, що всі три конкуренти за золото П’ятої ліги, напередодні на Свято Миколая зіграють матчі 1/8-ї Кубку Мрії з луцькими «Ярдом», «Покровом» та «Клевер Сторс» згідно попереднього списку лідерів ліги.






​​​​​​​

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024