Медалі – до Дня святого Миколая

18 Грудня 2020, 11:33
731

12 грудня в місті Ковель відбувся навчально-тренувальний семінар з боротьби дзюдо – задля популяризації цього виду спорту у Волинській області.

Завдяки президенту федерації дзюдо Волині Степану Івахіву та директору федерації Віталію Терешкевичу на семінарі побували діти зі спортивного клубу «Континіум» селища Шацьк (директор Ігор Самолюк). Провели цей семінар майстри спорту України з дзюдо Вадим Чернов, Дарина Ляшук, Наталія Холод та Петро Пех (всі – з СК «Континіум»). Юні шацькі спортсмени мали можливість відпрацювати техніку боротьби між собою, а також поборотись з тренерами. Старшим на заході був майстер спорту з боротьби  дзюдо Олександр Сікорський. Після зборів відбувся новорічний турнір, присвячений Дню святого Миколая.

Ігор Самолюк розповів, що хоча для декого з дітей це був перший виїзд на такий захід, їхні хвилювання були марними. Позитивні емоції, яскраві враження, медалі, грамоти, подарунки та атмосфера здорового суперництва – таким запам’ятають діти це свято спорту. Отже, переможцями турніру стали, здобувши перше місце, Назар Самолюк, Ілля Черв’як, Арсен Шатєєв, Маркіян Сидорук, Тимур Соколюк, Олександра Гетьманчук, Костя Забродоцький. Друге місце і відповідно срібні медалі – в Ангеліни Яльницької, Іллі Лисака, Богдана Нестерука, Юліка Грицюка, Арсена Гринюка. На третій сходинці п’єдесталу – Арсен Гірич та Богдан Сіжук.

До змагань спортсменів готували тренери Ігор Самолюк та Петро Пех. Вони вітають своїх вихованців з гарними виступами, зичать віри в себе, ще більш вагомих успіхів, а напередодні Дня святого Миколая – бажаних подарунків!




 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024