У Шацьку юні дзюдоїсти боролися за «Кубок Шацьких озер»

16 Грудня 2020, 10:50
1290

У Шацькому лісовому коледжі відбувся Всеукраїнський турнір з дзюдо «Кубок Шацьких озер»

Про це повідомляють Шацькій РДА.

12-13 грудня відбувся Всеукраїнський турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат «Кубок Шацьких озер».

На теренах Шацького краю Всеукраїнський турнір з дзюдо «Кубок Шацьких озер» проходить вже дев’ятий рік поспіль, під патронатом президента Федерації дзюдо Волині Степана Івахіва, за сприянням і підтримки Шацької районної державної адміністрації, Шацької районної ради, Шацької селищної ради, відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та дирекції Шацького лісового коледжу ім.Валентина Сулька.

Цьогоріч, у зв’язку з пандемією COVID-19, Всеукраїнський турнір «Кубок Шацьких озер» у літню пору року на березі мальовничого озера Світязь не проводили. Тому, на цьому турнірі кількість учасників була обмеженою. Всього у дводенному турнірі взяло участь близько 150 спортсменів зі спортивних клубів Волинської області.

Під час турніру дозволили мінімальну кількість батьків, за умови дотримання протиепідеміологічних заходів та маскового режиму. Протягом двох днів учасники змагань та присутні дотримувались карантинних заходів.

В урочистому відкритті Всеукраїнського турніру «Кубок Шацьких озер» взяли участь директор Шацького лісового коледжу  Ігор Жмурко, секретар Шацької селищної ради Богдан Тимошук, керівник Шацької районної дитячо-молодіжної громадської організації спортивний клуб «Торнадо» Роман Самолюк. 

Судив змагання суддя національної категорії – Олег Максимович.

Привітав теплими словами учасників турніру директор Шацького лісового коледжу Ігор Жмурко.

«Мені дуже приємно, що маємо можливість надати юним спортсменам приймати участь в змаганнях у нашому лісовому коледжі. Хоча, у зв'язку із карантинними обмеженнями, викликаними коронавірусною хворобою COVID-19 проведення змагань вимушені проходити у такому не звичному форматі. Але це потрібно заради безпеки дітей і всіх нас» - зазначив Ігор Васильович.

Він висловив слова вдячності організатору спортивного змагання, керівнику-тренеру СК «Торнадо» Роману Самолюку за активну громадську діяльність, вагомий особистий внесок у розвиток дитячого дзюдо. Директор навчального закладу побажав спортсменам завжди мати силу та волю, цілеспрямовано йти до своєї  мети, досягати високих результатів, успіхів у всьому, а також радісних прийдешніх новорічних свят, яскравих вражень і нових перемог.

Від керівників районної та місцевої гілки влади привітав учасників змагань Богдан Тимошук, секретар Шацької селищної ради. Він також побажав життєвих і спортивних успіхів та найкращих результатів і подальших перемог.

Своєю чергою, організатор турніру Роман Самолюк відзначив подяками від СК «Торнадо» заступника голови Шацької райдержадміністрації Володимира Самусєва, голову Шацької селищної ради Сергія Карпук, директора Шацького лісового коледжу Ігоря Жмурка за сприяння розвитку фізичної культури та спорту, а саме – дитячого дзюдо в Шацькому районі.

Нагороди отримали директор Шацького лісового коледжу Ігор Жмурко та секретар Шацької селищної ради Богдан Тимошук.

Під час турніру, кожен спортсмен показав свої здібності в єдиноборстві. Учасники хоч і стомилися, але отримали приємні враження від перебування в Шацькому лісовому коледжі, адже користуючись такою нагодою вони добре позмагатись та гарно відпочили в зимову пору.

Шацьких спортсменів до змагань готували керівник-тренер Шацького спортивного клубу «Торнадо» Роман Самолюк та тренер-викладач Шацького лісового коледжу Юлія Корнелюк.

Тренерський склад Шацького спортивного клубу «Торнадо» також подякували за підтримку та надану допомогу у проведенні дводенного змагання представникам районної та місцевої влади, дирекції Шацького лісового коледжу та батьківському колективу вихованців СК «Торнадо». Також, окрема подяка власнику фотостудії "Коніка" Віталію КОРНЕЛЮКУ за надану допомогу у виготовленні дипломів, календарів та здійсненні фотопослуги під час проведення спортивного заходу.

Отож, результати спортсменів СК «Торнадо» у Всеукраїнському турнірі з дзюдо «Кубок Шацьких озер» (в різних вагових категоріях) такі:

1 місце: Ульяна Львович, Діана Купира, Іван Корнелюк, Денис Сулім (с.Світязь), Артем Губанов;

2 місце: Іванна Бражник (с.Світязь), Іван Куява, Богдан Майса, Остап Кузнєцов (с.Положево), Борис Натальчук (с.Світязь), Станіслав Мокренко (с.Світязь), Дмитро Демчук (с.Піща), Владислав Ковалевич, Роман Давидюк;

3 місце: Владислава Трохимук, Олег Диман (с.Світязь), Артем Савчук, Дмитро Шульга, Антон Семерей, (с.Світязь), Борис Дужич (с.Світязь), Дмитро Лис (с.Світязь), Вадим Горніч (с.Голядин), Микола Мадрімов, Борис Натальчук ( с.Світязь) - у старшій віковій групі.

Переможці нагороджені дипломами, медалями та календарями із загальною світлиною учасників змагання.

Щиро вітаємо наших спортсменів та бажаємо всіляких успіхів і подальших перемог!


















 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024