«Хрестоносці» - переможці та призери Дитячої ліги Волині

05 Грудня 2020, 10:00
1328

У Луцьку завершився фінальний етап Дитячої ліги Волині з футболу.

Про це інформує офіційний сайт ФК Волинь.

Кклуб «Волинь» на змаганнях представляли дві команди – «Волинь-08» Володимира Дикого та Володимира Фігеля, а також «Волинь-09» - підопічні Віктора Попка.

Усі поєдинки фінального етапу змагань запам’яталися незабутніми емоціями та безкомпромісною боротьбою.

У першому півфіналі «Волинь-08» здолала ровесників з «Вотрансу» (2:1). А от у іншому «Волинь-09» та суперники з команди ДЮСШ №2 голів не забивали, а у серії післяматчевих пенальті щасливий квиток витягнули підопічні Михайла Мельника, вихованці спортшколи.

У матчі за третє місце удача таки повернулася обличчям до «Волині-09», яка після нульової нічиєю з «Вотрансом» знову грала післяматчеву лотерею.

Гравці обох команд дуже вдало пробивали і дійшли до додаткових ударів, а там не пощастило підопічним Романа Філя, а «Волинь-09» таки здобула бронзові медалі першості!

Не зуміли в основний час визначити переможця і у фіналі Дитячої ліги! Ніхто не хотів поступатися та пропускати, а голів «Волинь-08» та ДЮСШ №2 так і не забили. Тож гра перейшла у ще одну серію пенальті.

А у ній героєм став голкіпер «Хрестоносців» Микола Сірук, який відбив два пенальті та допоміг команді перемогти у Дитячій лізі Волині з футболу!

Вітаємо наших хлопчаків, тренерів та батьків з першим та призовим місцем у Дитячій лізі Волині! Нагадаємо, що вже наступного року підопічні Володимира Дикого та Володимира Фігеля дебютуватимуть у всеукраїнських дитячих змаганнях ДЮФЛУ. 






 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024