Рівненський ВК «Патріот» матчами в Житомирі стартував в чемпіонаті України

29 Листопада 2020, 11:33
1216

Рівненський «Патріот» матчами в Житомирі стартував в чемпіонаті України серед команд першої ліги. Суперниками рівненських волейболістів були місцеві «Біоресурс» та «Житичі-ДЮСШ».

Про це інформує сайт РОФВ.

«Біоресурс» - «Патріот» 0:3 (14:25, 13:25, 32:34)

Стартова гра спочатку проходила за повної переваги гравців рівненської команди. Рівняни швидко нарощували відрив і спокійно контролювали перебіг подій на майданчику протягом перших двох партій.

І лише в третій на майданчику точилася рівна боротьба з обопільними шансами на успіх. Житомирянам вдалося вийти вперед в рахунку 10:7. «Патріот» миттєво відповів своїм ривком 10:0, повів 17:10 і, здавалося остаточно зняв всі питання про переможця. На закінчення партії рівненські волейболісти вийшли за рахунку 22:18 однак одразу дотиснути непоступливого суперника не вдалося.

Житомиряни зрівняли рахунок 24:24 і розпочалася вперта гра м’яч в м’яч. Команди по черзі отримували сет-боли, але довгий час реалізувати їх не могли. Врешті-решт нерви не витримали у місцевих волейболістів помилка при виконанні другої передачі да помилка на прийомі подарували першу перемогу рівненській команді.

«Житичі-ДЮСШ» - «Патріот» 1:3 (19:25, 25:14, 25:18, 25:19)

А от друга гра в рівненської команди відверто не вийшла. Дублери суперлігового клубу виявилися міцним горішком. Їх не вибила з колії програна перша партія і вони продовжували боротьбу за що врешті-решт і були винагородженні. Не можна сказати, що господарі явно переважали гостей. Але «Житичі» використовували не те що кожну помилку рівнян, а навіть кожну помарку.

Та й у «Патріота» відсоток браку в грі був вищий ніж напередодні. Десь не встигли на блок, помилилися в прийомі, не добили до підлоги атаку, не реалізували перехідний м’яч і все це миттєво каралося.

В четвертій партії, коли рівненський клуб налагодив прийом і, як наслідок гру першим темпом, здавалося з’явиться шанс на тай-брейк. Однак за рахунку 16:16 були не реалізовані декілька важливих розіграшів і житомиряни довели справу до загальної перемоги.

Наступні ігри «Патріот» проведе 12-13-грудня. Суперниками наших волейболістів стануть «Володар-КФВ»(Галич) та ВК «Борислав». З командою з Галича «Патріот» зустрічався минулого сезону і переміг 3:1.

ВК «Борислав» - новий суперник для рівненської команди. Побажаємо рівнянам перемог!

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024