«Волинь-2» – «Буковина» Чернівці: перед грою

22 Листопада 2020, 09:00
1867

Завершувати сезон «Волині-2» доведеться домашнім матчем проти «Буковини».

Про це інформує ФК Волинь.

Чемпіонат України. Друга ліга, група А, 12 тур. 22 листопада, Луцьк, стадіон «Підшипник». Без глядачів. Початок – 13:30. Пряма трансляція – YouTube.

Якщо раніше команда з Чернівців була футбольною перлиною південно-західної частини України та, наприклад, наприкінці 80-х боролася з нашою командою за перемогу в Другій союзній лізі (а потім таки виборола ту перемогу), то зараз головне для «жовто-чорних» просто втримати команду в професійному футболі.

Попри не таку обширну заявку на сезон, команда Степана Маковійчука демонструє непогані результати – в останньому матчі «Буковина» ледь не обіграла на виїзді потужний «Епіцентр» (2:2).

Як і торік, озброєна головною ударною силою – Василем Палагнюком, в активі якого 6 голів у чемпіонаті – «Буковина» має у складі чимало досить досвідчених футболістів з хорошим резюме, а  до Луцька, можна не сумніватися, гості приїдуть тільки за перемогою.

Бажання тріумфально завершити футбольний рік, звісно ж, присутнє й у «Волині-2». Реальність професійного футболу поки важко дається підопічним Альберта Шахова, а молодість поки насичена великою кількістю помилок.

Утім, молоді «Хрестоносці» з гри до гри прогресують, а відрізками давали бій і визнаним фаворитам Другої ліги. Могли на більше розраховувати наші футболісти й у матчі проти «Діназа», однак нереалізація моментів та клас суперників зіграли своє – 0:3. Цілком ймовірно, що у останньому матчі року «Волині-2» зможе допомогти кращий бомбардир команди Назарій Богомаз, в активі якого 6 забитих голів.

Хтозна, можливо, головна команда поділиться з «дублем» і Артуром Рябовим, якому доведеться через дискваліфікацію пропустити наступний поєдинок «Волині» у Першій лізі. Словом, волиняни налаштовані в буквальному сенсі гризтися за успішне закінчення 2020-го року!

VERSUS

У «Буковини» досить велика історія протистоянь з «Волинню», однак проти «дубля», звісно, гості змагатимуться уперше. Разом з тим, у складі команди з Чернівців виступають двоє екс-волиняни – Вадим Страшкевич захищав кольори «Хрестоносців» у сезоні 2017-2018, а Олександр Мосіюк якраз після того сезону пішов з «Волині», хоча є вихованцем луцької академії та пройшов з нею фактично всі рівні дитячо-юнацького чемпіонату України.

АРБІТРИ

На грі працюватиме Ярослав Леськів із Львівської області. Асистенти арбітра – Олександра Вдовіна та Юрій Кравченко (обоє – Львів). Резервний арбітр – Вадим Подригуля (Луцьк). Спостерігач арбітражу – Ярослав Дмитрук (Рівне).

ВІЗИТІВКА       

Суперник – «Буковина» (Чернівці)

Рік заснування: 1958

Кольори клубу: жовто-чорні

Головний тренер: Степан Маковійчук

Поточне місце в таблиці групи А Другої ліги: 7 (9 матчів, 3 перемоги, 3 нічиї, 3 поразки, різниця голів 12:14, 12 очок)

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024