На стадіоні у Вараші облаштували доріжки олімпійського зразка

13 Листопада 2020, 12:54
2873

Сучасні бігові доріжки олімпійського зразка облаштували на стадіоні спорткомплексу РАЕС «Ізотоп»

На стадіоні відремонтували асфальтобетонне покриття та замінили дренажну систему, установили бордюри, вирівняли поверхні доріжок, уклали асфальт та нове двошарове поліуретанове покриття. Про це повідомляє пресслужба РАЕС.

Тепер покриття доріжки володітиме достатньою стійкістю та високими амортизаційними властивостями, забезпечуватиме ефективне зчеплення із взуттям бігунів, матиме рівну зносостійку поверхню та зберігатиме свої властивості після сильного зволоження.

«Реконструкція спортивних споруд УСО РАЕС проводилась спільно з працівниками підрядних організацій із використанням передових технологій. У результаті все відповідатиме міжнародним стандартам якості. Роботи з укладання безшовного поліуретанового покриття здійснювалися за технологією Conipur SP від компанії «Conica» (Швейцарія), яка сертифікована Всесвітньою асоціацією легкоатлетичних федерацій (IAAF)», – розповідає Іван Клець, т.в.о. директора спорткомплексу РАЕС.

Після нанесення розмітки охочі зможуть відвідувати цей стадіон.

Спортивна споруда дасть змогу тренуватися не тільки спортсменам комплексної дитячо-юнацької спортивної школи РАЕС, а й усім охочим мешканцям міста і стане ареною для проведення спортивних змагань обласного та всеукраїнського рівнів.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024