На Рівненщині назвали переможців конкурсу «Спортивні рекорди»

10 Листопада 2020, 13:00
фото ілюстративне 1615
фото ілюстративне

У понеділок, 9 листопада, «Книга рекордів Гіннеса» відзначила своє день народження. Саме 2005 року був проданий 100 мільйонний екземпляр видання і воно отримало статус «книги, захищеної авторським правом, яка найбільше продається у світі».

До слова, у період карантинних заходів комунальний заклад “Обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Рівненської обласної ради теж ініціював заходи по встановлення спортивних рекордів області.

Зокрема, зі стрибків через скакалку, підтягуванню на перекладині, балансуванні на велосипеді та ін.

Звичайно, вони не увійшли до «Книга рекордів Гіннеса», але для багатьох це було дієвим стимулом випробувати себе, порівняти свої досягнення з іншими учасниками та прагнути їх перевершити.

Так, найбільшу кількість «набивань» футбольного м’яча, 100 раз за 30 секунд, здійснив Ілля Трохимчук з Володимирецького району.

Найбільшу кількість стрибків через скакалку протягом такого ж часу здійснила Ольга Астаф’єва з м.Рівне – 105.

Назар Кібиш з Володимирецького району став рекордсменом у конкурсі «Прес» – 66 піднімань тулуба за 1 хвилину.

Загалом, сім турів конкурсу «Спортивні рекорди» охопили майже 30-ти тисячну аудиторію учасників та їх вболівальників.

Тому, враховуючи неабиякий інтерес учасників, 13 листопада 2020 року організатори оголошують продовження онлайн конкурсу «Спортивні рекорди Рівненщини».

Окрім спортивних активностей, адреналіну та змагальної складової для всіх учасників, його переможці будуть відзначені нагородами від КЗ “ОЦФЗН “Спорт для всіх” та Відділення НОК України в Рівненській області.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024