Рівненська «Регіна» посідає друге місце чемпіонату України серед жінок у вищій лізі

30 Жовтня 2020, 09:40
1310

Відбулися матчі другого туру чемпіонату України серед жінок у вищій лізі. Суперницями волейболісток рівненської «Регіни» стали господарки з Кам’янського та запоріжанки.

Як зазначає інформаційна служба РОФВ, це був такий собі міні-турнір других команд клубів Суперліги.

«Орбіта-Спортінтернат» – «Регіна-2-КЛІСП-ОСДЮСШОР» – 0:3 (15:25, 6:25, 19:25)

В перший ігровий день туру на другу команду «Регіни» чекали представниці Запоріжжя – «Орбіта-Спортінтернат». Гру рівнянки почали наступним складом: Грязіна, Підгурська, Михалчук, Стрельбицька, Полотай, Ярута, ліберо – Василишина. Але виділяти стартовий склад в цьому матчі можна лише умовно – перебіг подій дозволив тренерському штабу задіяти всіх гравців і кожен (за виключенням ліберо) приніс залікові бали рівненській команді. Перевага «Регіна-2-КЛІСП-ОСДЮСШОР» була беззаперечна, а найрезультативнішою на майданчику стала Кароліна Підгурська з 20 очками.

«Регіна-2-КЛІСП-ОСДЮСШОР» – СК «Прометей-2-ДДТУ» – 3:1 (23:25, 25:17, 25:14, 25:22)

Набагато важче склалася наступна гра. Господарки хоч і не здобули поки в турнірі жодної перемоги зуміли дати бій на власному майданчику. Зробивши невеликий заділ в кінцівці першого сету «Прометей-2» так і не дозволив рівнянкам виправити становище в партії. Однак «Регіна-2» швидко знайшла протидію грі господарок і впевнено залишили два наступних сети за собою. І лише в четвертій партії господаркам майданчику знову ж таки вдалося нав’язати рівненським волейболісткам боротьбу. Насамперед це вийшло через невдалий для «Регіни-2» початок. На початку четвертої партії рівнянки далеко відпустили суперниці і поступалися 4:11. Довелося включатися на повну і лише на рахунку «20» рівненська команда настигла опоненток. Далі дуже вчасно пішла подача у Оксани Ярути. Саме завдяки її подачі «Регіна-2» отримала комфортну перевагу і свого вже не віддала.

Таким чином «Регіна-2-КЛІСП-ОСДЮСШОР», здобувши перемоги в усіх п’яти стартових матчах, наразі посідає другу сходинку в турнірній таблиці. Лише на очко попереду вінницький «Білозгар-Медуніверситет».

Наступний тур стане серйозною перевіркою можливостей другої команди «Регіни». На власному майданчику наша команда прийматиме «ФОГТЛАНД, яка разом вважається одним з фаворитів турніру у вищій лізі.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024