Назарій Богомаз та Войтіховський – у збірній туру Другої ліги з футболу

26 Жовтня 2020, 13:00
2283

У 8 турі Другої ліги «Волинь-2» перервала смугу невдач, переконливо перегравши у Львові «Карпати» (4:0). А традиційні оглядачі змагань ПФЛ зі «Спорт Арени» справедливо відзначили у збірній туру двох авторів «дублів» у складі нашої команди – Назарія Богомаза та Максима Войтіховського.

Цитуємо колег:

«Центральний захисник – Максим Войтіховський

Передовсім відзначаємо Войтіховського за гру в захисті – матч у Львові став першим у чемпіонаті для резервного складу «Волині», в якому «двієчка» не пропускала м’ячів.

Проте, окрім великих обсягів роботи на своїй половині поля та повної перемоги у верховій боротьбі, Максим відзначився ще й біля чужих воріт. У другому таймі він двічі відривався від опікунів і хорошими ударами головою замикав подачі Янчука з кутового та штрафного. Немов Гулівер серед меншеньких, почувався потужний центрдеф у матчі з «Карпатами». Три голи в двох матчах за резерв у 21-річного захисника.

Атакувальний півзахисник – Назарій Богомаз

Двома ранніми пенальті (один з яких заробив сам) дав суттєву перевагу своїй команді в виїзному матчі у Львові, а надалі активно комбінував, здорово нагнітав гру з лівого краю та виконав чимало корисної роботи на половині поля суперників.

«Карпати» не встигали за Богомазом, тож за належної реалізації Назарій неодноразово міг забивати і з гри. Як бачимо, для молодого гравця, який уже активно залучається і в першу команду, відрядження у резервний склад виходять дуже корисними і продуктивними.

Найкращий молодий гравець туру – Назарій Богомаз

20-річний футболіст давно на виду в тренерів першої команди, але там на позиціях, де він міг би себе проявити, грають люди з FavbetЛіги, більш досвідчені футболісти. Тож доводиться різносторонньому гравцеві атаки цінувати ігрову практику, яку він отримує в резервному складі.

Цього сезону Богомаз у п’яти зустрічах за «Волинь-2» відзначився чотирма голами. Отримував можливість проявити себе як форвардом, так і фланговим чи атакувальним півзахисником. Саме Назарій у принциповому матчі проти однолітків із львівських «Карпат» став героєм матчу, оформивши дубль з пенальті та ще неодноразово продираючись на ударні позиції крізь редути господарів».




 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024