У Корці відбувся чемпіонат зі Street Workout

24 Серпня 2020, 18:00
3660

На чемпіонат зі Street Workout 23 серпня до Корця з’їхалися спортсмени з різних куточків України.

Організували спортивне дійство Роман Кривицький (родом з Корця, а нині проживає в Києві), президент Київської міської федерації Кіокушинкай Карате, керівник спортивного клубу Fighter, та корчани Андрій Бейлах і Матвій Кобець.


 


 

Змагання з воркауту та ще й такого масштабу проходили у Корці вперше. На суддівство приїхали одні з найсильніших атлетів України: Дмитро Семенов (голова Федерації воркауту м.Києва та Київської області, переможець шоу «Україна має талант» (4 сезон), суддя чемпіонатів міжнародного рівня), Ярослав Жук (суддя чемпіонатів всеукраїнського рівня), Ноторіус Атум (дворазовий чемпіон України, фіналіст чемпіонату світу у 2019 році).


 

Зірковим був склад не тільки суддів, а й спортсменів. Серед них  учасники змагань всеукраїнського рівня Юрій Гончарук (корчанин, нині проживає в Києві), який незабаром представлятиме Україну на міжнародних змаганнях з воркауту, та Андрій Захарчук.


 

А найбільші оплески викликав виступ Давида Дмитрука із Корця, який яскраво продемонстрував, що якщо людина хоче займатися спортом, то для цього не існує ніяких перешкод.  



 

Програма змагань включала: відкритий чемпіонат міста з фрістайлу серед дітей, юнаків, молоді (до 12/12-15/16-19/20+ років), відкритий чемпіонат міста з класичних вправ серед дітей, юнаків, молоді та дорослих.

Захід відбувся за підтримки голови Корецької РДА Олександра Зайчука та міської голови Людмили Дмитрук, спонсорами стали генеральний партнер Віктор Юров, Ігор Колядюк, Юрій Бобров, Олександр Ткачук, Світлана Грязіна, Богдан Левандовський, Віктор Макарук, Сергій Нечипорчук, Олег Редька, Віктор Качановський. Партнером виступила ГО «Рівненський обласний осередок «Гідність нації». Спеціальний приз (турнік) кращі атлети чемпіонату отримали від наших партнерів Мега Турник.






 

Найяскравіші моменти чемпіонату – у наших світлинах.
















































































 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024