«Минай» – «Волинь»: у суперфіналі Першої ліги працюватиме VAR і арбітр Катерина Монзуль

13 Серпня 2020, 08:16
Суперфінал Минай - Волинь 2136
Суперфінал Минай - Волинь

Заключний тур Першої ліги для луцької «Волині» відбудеться у Минаї. Команда Андрія Тлумака дочекалася результатів чергового ПЛР-тестування і поїхала на Закарпаття.

У передмісті Ужгорода «Волинь» на стадіоні «Минай-Арена» 13 серпня о 17:30 зіграє проти команди Михайла Кополовця і Василя Кобіна.

Пряму трансляцію здійснюватиме телеканал «Футбол 1».

Гру називають суперфіналом Першої ліги, адже переможець отримає путівку до УПЛ.

Значення матчу настільки серйозне, що його обслуговуватиме арбітр ФІФА Катерина Монзуль із Києва, яка влітку судила виключно топ-матчі УПЛ. Уся суддівська бригада буде жіночою Марина Стрілецька (Суми), Олександра Ардашева (Київ) і резервний арбітр – Анастасія Романюк (Івано-Франківськ).

Вперше у цьому сезоні на матчі «Волині» працюватиме система VAR — відеоасистент арбітра (Віталій Романов з Дніпра).

Відзначимо, що проти своєї колишньої команди у складі «Минаю» на поле можуть вийти відразу двоє гравців: центральні захисники Олександр Маткобожик і Роман Никитюк.

«Минаю» для того, щоб підвищитися у класі буде достатньо зіграти у нічию. У паралельних матчах «Інгулець» гратиме на виїзді з «Балканами», а «Рух» має прийняти «Авангард», проте чи відбудеться цей матч достеменно невідомо і команда з Винників може отримати 6 очок за неприбуття суперників на матчі («Металург» і «Авангард»).

Турнірна таблиця в Першій лізі за тур до фінішу (без врахування матчу Рух - Металург)
Турнірна таблиця в Першій лізі за тур до фінішу (без врахування матчу Рух - Металург)

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024