Юрій Вірт перед плей-офф: «Шанси 50 на 50»

12 Серпня 2020, 11:33
726

Головний тренер рівненського «Вереса» Юрій Вірт розповів інформаційній службі народного клубу про підготовку команди до матчів плей-офф із «Черкащиною».

Про це інформує прес-служба НК «Верес».

Ми вже вивчаємо суперника «Черкащина» – дуже хороша команда. Навіть, не зважаючи на ті результати, які черкащани демонстрували влітку у чемпіонаті.

«Ми розуміємо, що «Черкащина» вже готувалася до матчів плей-офф. Тому, недооцінки суперника у матчах плей-офф з нашого боку бути не може. Вважаю, шанси суперників перед першою грою - 50/50. У складі суперників є чимало хороших футболістів. Зокрема і ті, які раніше виступали за «Верес». Читали інтерв'ю головного тренера «Черкащини» Дениса Маринчука і знаємо, що перед його командою стоїть чітке завдання - залишитися в Першій лізі», – йдеться у дописі.

Ми ж маємо виконувати своє завдання. Тому вивчаємо сильні і слабкі сторони суперника. Вважаю, що несуттєво, де відбудеться перша гра протистояння. Ми починаємо вдома і, значить, гратимемо лише на перемогу.

Зробимо усе можливе, аби здобути домашню перемогу і створити гандикап перед повторним матчем.

Нагадаємо, у плей-офф за місце у Першій лізі «Верес» та «Черкащина» зіграють 16-го та 20-го серпня. Перша гра двоматчевого протистояння відбудеться у Млинові.

Читайте також: «Верес» – «Черкащина»: у день матчу у Рівному працюватимуть 4 офіційні фан-зони

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024