«Кольоровий» карантин переніс луцькі чемпіонати

01 Серпня 2020, 09:33
Федерація легкої атлетики Волинської області 1447 Джерело: Федерація легкої атлетики Волинської області
Федерація легкої атлетики Волинської області

На позачерговому засіданні виконавчого комітету Легкої атлетики України увечері 31 липня ухвалили рішення про перенеcення чемпіонату України серед юніорів на 12-13 серпня і командного чемпіонату України і чемпіонату України з бігу на 10 000 м на 15-16 серпня.

Про це інформує федерація легкої атлетики Волинської області.

Підставою для такого рішення стало встановлення Державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій нових рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2З. 

Згідно з ними місто Луцьк на наступний тиждень (3-9 серпня) було віднесено до «червоної зони», найгірша епідеміологічна ситуація.

Це означає, що в даний період в Луцьку діятимуть жорсткі карантинні обмеження, які унеможливлюють проведення в місті 5-6 серпня чемпіонату України з легкої атлетики серед юніорів та 8-9 серпня командного чемпіонату України з легкої атлетики та чемпіонату України з бігу на 10000 метрів.

Виконавчий комітет вирішив не скасовувати чемпіонати. Це крок назустріч атлетам, які тренувалися і готувалися до них.

Тим часом у Луцькій міськраді заявили, що не виконуватимуть рішення урядової комісії щодо жорсткого карантину. 

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій нових рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2З, найближчим часом буде проводити подібні засідання щотижня, у п’ятницю, у першій половині дня і переглядатиме рівні епідеміологічної небезпеки. 

У ФЛАУ обіцяють оперативно реагувати на такі рішення. Наступної п’ятниці (7 серпня) у першій половині дня, відразу після оголошення результатів засідання Державної комісії, ФЛАУ повідомить про можливі зміни в календарі змагань.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024